Kummacon 2021 talkoolaishaku
Oulussa tapahtuu taas kummia – tule sinäkin osaksi sitä! Seitsemättä vuotta järjestettävä kirjallisuus- ja populaarikulttuuritapahtuma Kummacon (27.-28.11.2021) etsii työvoimaa monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Haemme tällä hetkellä TALKOOLAISIA eli vänkäreitä sekä VASTAAVIA, jotka muodostavat tapahtuman conitean eli pääsuunnittelutiimin. Vänkäreiden päivittäinen työpanos viikonloppuna on noin viisi tuntia, vastaavien työaika riippuu tehtävästä. Osa työtehtävistä toteutetaan pääosin ennen tapahtumaa, jotkut viikonlopun tehtävistä ovat kokopäiväisiä ja toiset osa-aikaisia, jolloin työskentely useammassa kuin yhdessä tehtävässä on mahdollista.

Tapahtuman talkoolaisille järjestetään viikonloppuna muonitus sekä etukäteen varattuna t-paita. Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla on mahdollista liittyä conin järjestävän Studio Korppikela ry:n jäseniksi maksutta ja nauttia jäseneduista. Järjestämme talkoolaisille kuukausittain yhteisiä tutustumisiltoja esimerkiksi pelailun tai kahvittelun merkeissä livenä tai etänä.

Tapahtuman vastaaville järjestetään samat edut kuin talkoolaisille ja lisäksi myös oma virkistystilaisuus haun päätteeksi. Vastaavana osallistut suunnittelukokouksiin, pääset vaikuttamaan tapahtuman suuriin linjoihin ja erikoisalasi vastuuhenkilönä pystyt toteuttamaan omaa visiotasi toiveidesi mukaan.

Työaikataulu muotoillaan ohjelmahaun päättymisen jälkeen syksyllä. Talkoolaisille tarjotaan täten mahdollisuus osallistua myös haluamiinsa ohjelmiin. Kannustamme talkoolaisiamme toteuttamaan tapahtumaan myös ohjelmaa itse ja työtunnit on aina mahdollista sopia ohjelmanjärjestämisen ympärille.

Tapahtuman TALKOOLAISTEN haku päättyy 31.10.2021 (sivu 3)

Tapahtuman VASTAAVIEN haku päättyy 8.8.2021 (PÄÄTTYNYT)

Tämän lomakkeen henkilötietoja käytetään tapahtuman talkoolaisten viestintään eikä tietoja luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille, ja tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on sitovaa ja peruutukset tulee aina ilmoittaa työvoimavastaavalle sähköpostitse tai puhelimitse.
Email *
Oletko kiinnostunut vastaavatehtävistä? Tehtävä voi sisältää koordinointi- tai esihenkilötehtäviä, jolloin saatat ohjata muita vapaaehtoisia yhdessä vastaavatiimin kanssa. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy