Volontäransökan Urkult 2019
Utan volontärer – inget Urkult. Varje år jobbar cirka 600 volontärer med att gemensamt skapa och driva en fantastisk festival. I utbyte mot festivalband, fika och gratis camping på volontärcampingen jobbar du 12 timmar, eller mer om du vill, under festivalen oftast uppdelat på 2-3 pass.

Du blir placerad i en arbetsgrupp, exempelvis miljögruppen, vaktgruppen eller pannkaksgruppen. Varje grupp har en ansvarsperson. Ansvarspersonen (eller ibland volontärsamordnaren) mailar ut information och så småningom schema till volontärerna. Många ansvarspersoner har ett introduktionsmöte med alla volontärer innan arbetet drar igång, om så är fallet kommer även det informeras i förväg via mail. Vi kräver att du är helt nykter under dina arbetspass.

OBS! När du klickat skicka kommer det stå "Vi har mottagit din ansökan! " - du får även en bekräftelse per mail inom några dagar upp till 1 vecka. Dyker det inte upp något mail från oss inom en vecka, så har det antagligen hamnat i din skräppost.

Om du har några frågor hör gärna av dig till volontar@urkult.se

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Ålder *
Your answer
Telefon *
Helst mobilnummer
Your answer
Adress *
Your answer
Från vilket datum är du i Näsåker och kan jobba? *
Your answer
Förstahandsval *
Vilket område vill du helst jobba med?
Andrahandsval *
Vilket område vill du helst jobba med?
Tredjehandsval *
Vilket område vill du helst jobba med?
Egenskaper
Kryssa i de alternativ som stämmer in på dig!
Önskemål
T.ex. kompis du önskar jobba med eller något du inte vill missa på festivalen. (Vi försöker att tillmötesgå alla behov, men det finns inga garantier för något)
Your answer
Om mig *
Har du jobbat på Urkult förut? Andra erfarenheter? Begränsningar? Vill du jobba mer än 12h? Om du kryssat i "Annat" arbetsområde, har du något i åtanke? ...
Your answer
Vill du bo på volontärcampingen? *
Naturcampingen är volontärcampingen! På hemsidan kan du läsa om volontärcampingen http://www.urkult.se/camping-logi/ (det går inte att ta sig ner till campingen med bil)
De personuppgifter du uppger i detta formulär använder Urkult vid administration av volontärer, såsom att placera dig i lämplig volontärgrupp, och i utvärderingssyfte. Din data är endast tillgänglig för oss som jobbar med Urkult. Om du vid avhopp eller direkt efter genomförd festival vill att vi raderar dina personuppgifter kan du kontakta oss, annars sparas din data i ett år i utvärderingssyfte och för att eventuellt kunna kontakta dig ang att volontära igen nästa festival. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service