Inschrijving Online Stampin' Party NL Project Kit: Kwartaal 4, 2018
Hoi,

Wat leuk dat je de Online Stampin' Party NL project kit van kwartaal 4, 2018 wilt bestellen!

Dit kwartaal staat onze Project Kit geheel in het teken van prachtige Winter/Kerst projecten! Het is een met liefde samengesteld pakket waarbij jij een designer series papier naar keuze mag uitzoeken en vervolgens worden hier o.a. bijpassend cardstock, lint, embellishment en een verrassing aan toegevoegd.

Met deze prachtige kit kun je 5 projecten maken die speciaal voor deze Project Kit zijn samengesteld door Sandra Korten (www.sandrakorten.com) en Danielle Bennenk (www.mrsbrightside.nl). En... er blijft nog materiaal over voor meer projecten. Je ontvangt de projectbeschrijvingen (geschreven en/of video) samen met jouw project kit!

Bestellingen voor de Online Stampin' Party NL Project Kit kunnen tussen de 1e en de 25e oktober '18 geplaatst worden door het onderstaande formulier in te vullen. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving).

In de eerste week van november wordt de Project Kit mooi verpakt naar jou opgestuurd, zodat je heerlijk creatief aan de slag kan gaan.

De Project Kit van kwartaal 4, 2018 kost € 25, inclusief verzendkosten. Aangezien het pakket voor minstens
€ 20 aan Stampin’ Up! producten bevat is dit echt een geweldig aanbod!

Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht op onze websites: www.sandrakorten.nl of www.mrsbrightside.nl/kits. Je mag ook een mail sturen naar onlinestampinpartynl@gmail.com en we geven je z.s.m. antwoord.

Hartelijke groeten,
Sandra en Danielle

P.S. Wil je het materiaalpakket niet ontvangen, maar wel de projectbeschrijvingen? Dan is dit ook mogelijk! De kosten hiervoor zijn € 8 en je besteld via deze link: https://goo.gl/forms/PPgttzEl2uyGinyi2

Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Jouw straatadres *
Your answer
Jouw postcode *
Your answer
Jouw woonplaats *
Your answer
Ik wil graag dit Designer Series Papier (half pak) ontvangen bij mijn Online Stampin' Party NL Project Kit: *
Bij een aantal soorten papier staat een meerprijs vermeld, dit omdat dit een specialty designer series papier betreft. De meerprijs wordt opgeteld bij het totaalbedrag van de project kit!
Ik ga akkoord met de Algemene verkoopvoorwaarden *
De algemene voorwaarden zijn te vinden op de website www.mrsbrightside.nl/kits/algemene-voorwaarden
Nadat je op "Verzenden" klikt ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging met betaalinformatie. Mail niet ontvangen? Controleer alsjeblieft je spamfolder.
De door jou opgegeven persoonlijke gegevens worden verwijderd, zodra de complete bestelling is afgehandeld, verzonden en/of ontvangen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms