Inscripció acollida i menjador Escola Mont-Roig curs 2019-2020
Pendent d’actualització de tarifes.
Email address *
Títol sense títol
DADES
Nom i cognoms *
mare/pare/tutor/tutora
Your answer
DNI *
mare/pare/tutor/tutora
Your answer
Correu electrònic *
mare/pare/tutor/tutora
Your answer
Telèfon mòbil *
mare/pare/tutor/tutora
Your answer
Nom i cognoms *
fill/a
Your answer
Any naixement *
Your answer
Autorització domiciliació bancària *
Indiqueu les dades per la domiciliació bancària
Iban + entitat + oficina + dc + nº compte
Your answer
Protecció dades i drets d'imatge
Responsable:ASSOCIACIÓ ALBAAv. Onze de Setembre, s/n - 25300 Tàrrega Correu de contacte amb el Delegat de Protecció de Dades: lopd@aalba.cat Finalitats tractament dades:Gestió de les dades per a la prestació del servei. Prestació d’assistència sanitària en cas de ser necessari. Gestió de les imatges per difondre les activitats als mitjans de l’Associació Alba. Legitimació i terminis de conservació:La base para el tractament de les dades és el consentiment a través de l’acceptació d’aquestes condicions.Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació i no es sol·liciti la seva supressió i en qualsevol cas en compliment dels terminis legals de prescripció que li resultin d’aplicació. Cessió de dades:Es cediran les dades únicament pel compliment d’obligacions legals o a entitats a les que sigui necessari cedir-les per poder prestar els serveis descrits.Drets dels titulars:Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades, i del seu pare, mare o tutor, en cas de ser necessari. Els interessats tenen dret a reclamar a www.agpd.es en cas que no es respectin aquests drets.
Observacions generals
Your answer
SERVEI MENJADOR
Servei de menjador fix: 5,90€/dia. Quotes mensuals segons dies hàbils d’ús de menjador. (si se’n fa ús un cop iniciat el mes el cost serà 6'20€/dia agafant tiquets)
Inscric al meu fill/a/tutelat/a al servei fix de menjador fix
Observacions sobre, al·lèrgies, malalties o atencions especials que cal tenir en compte
Your answer
SERVEI ACOLLIDA
Inscric al meu fill/a/tutelat/a al servei d'acollida:
Observacions
Your answer
CONDICIONS
- Els tiquets de servei d’acollida i menjador, son vàlids durant tot el curs escolar 2019-2020
.

- En el cas de retorn del rebut, l’alumne no podrà gaudir del servei de menjador fins que estigui al corrent de tots els pagaments amb les corresponents comissions per valor de 4,00€/comissió.

-Es realitzarà una devolució de 2€ en concepte de matèria prima en el cas que l’alumne no utilitzi el servei de menjador i avisi abans de les 10:00 hores trucant a l’Escola o passant pel despatx de l’AMPA.

Accepto les condicions de l'Ampa i Qualia *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Associació Alba. Report Abuse - Terms of Service