Tijdstip zoeken
Voor we overgaan tot een 1-op1 coaching is het goed om te weten of we resultaten kunnen bereiken. We gaan tenslotte enige tijd samenwerken. Het is echter ook belangrijk dat je aan de coaching begint met de juiste instelling zodat we met de juiste strategie de gewenste resultaten kunnen bereiken.

Daarom kun je hieronder een datum en een tijdstip kiezen waarop ik je kan bellen.

In dit telefoon gesprek gaan we samen na..

1. of Ik je kan helpen en daarvoor de meest geschikte persoon ben zodat we de resultaten kunnen bereiken die wenselijk zijn.

2. of jij klaar bent om het nodige werk doen om die resultaten te genereren.

Indien het antwoord 2x positief is kan onze samenwerking beginnen door te achterhalen wat je wilt en hoe we dit in de snelst mogelijke tijd, met voorspelbaarheid kunnen genereren.

Indien blijkt dat onze samenwerking niet ideaal is gaan we daar niet flauw over doen maar probeer ik je een geschikte oplossing aan te reiken.

Nu heb ik in de afgelopen 30 dagen meer dan 100 aanvragen gehad. Vanwege de intense 1-op-1-tijd die nodig is om je resultaten te geven en omdat, zoals ik al eerder zei ... ik alleen met klanten werk waarvan ik met zekerheid weet dat ik de resultaten kan bereiken, zodat mijn werk me ook voldoening geeft ... kan ik niet alle aanvragen verwerken.

Van elke 100 die van toepassing zijn, kan ik over het algemeen alleen met 10 klanten tegelijk werken en voor deze maand zijn 7 van de 10 plaatsen ingenomen.

Nu ik je dit gezegd heb, hoop ik dat je begrijpt dat deze aanbieding niet altijd beschikbaar zal zijn.

Ik heb gemerkt dat degenen dat mijn beste deelnemers die de meest onwaarschijnlijk resultaten behalen diegenen zijn die direct overtuigd zijn van Ademruimte en Ademkracht.

Dus als je denkt dat dit goed voor je is, ga je gang en meld je nu aan om te zien of we een tijdstip kunnen vinden. Volg dan de instructies op de volgende pagina.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Bjorn Maroten.