CALL FOR INSTITUTIONAL VISIT PARTICIPANTS
Institutional Visit of ELSA Thessaloniki at Strasbourg
Παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που ακολουθούν πρωτού συμπληρωσετε την αίτηση:

1. Υποβολές αιτήσεων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την την Πέμπτη 24.01.19 και ώρα 23:59. Η αποστολή θα αποτελείται από 25 άτομα γι'αυτό λόγω των περιορισμένων θέσεων θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο περιεχόμενο των αιτήσεων και ειδικά στο κίνητρο συμμετοχής κάθε αιτούντος.

2. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν τις ίδιες ημερομηνίες με τον ίδιο τρόπο. Η μετακίνηση μας θα πραγματοποιηθεί με την αεροπορική εταιρεία Ryanair. Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα αναχωρήσουμε με απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη ώρα 06:55 και άφιξη στην Καρλσρούη (Μπάντεν-Μπάντεν) στις 08:40. Την Παρασκευή 8 Μαρτίου θα αναχωρήσουμε από την Καρλσρούη (Μπάντεν-Μπάντεν) στις 09:35 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και άφιξη στις 13:10. H τιμή της πτήσης ανέρχεται στα 200 ευρώ και περιλαμβάνει μία χειραποσκευή 10 κιλών συν 1 προσωπικό αντικείμενο(laptop, backpack, μικρή τσάντα).*
Η μεταφορά από το αεροδρόμιο του Μπάντεν-Μπάντεν προς το Στρασβούργο και αντίστροφα θα πραγματοποιηθεί με τρένο και θα κοστίσει 40 ευρώ ανά άτομο.
* Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου είναι η τιμή ΓΚΡΟΥΠ, επιβεβαιωμένη από ταξιδιωτικό γραφείο.
Αναλυτικότερα: τα εισιτήρια είναι υποχρεωτικά να αγορασθούν ταυτοχρόνως με μια συναλλαγή. Αυτό γιατί αν τα έκλεινε ο καθένας ατομικά οι πρώτοι θα πετύχαιναν μια φθηνή τιμή και οι επόμενοι πολύ ακριβότερη τιμή που θα είχε ως αποτέλεσμα πολλοί να μην επιθυμούν να έρθουν.
Η τιμή που βλέπεται στο site της Ryanair δεν ισχύει καθώς είναι ατομική. Προσθέτοντας το κόστος χειραποσκευής ( με την καινουρια πολιτική της εταιρίας : 16 ευρώ) και επιλέγοντας την ποσότητα των 25 ατόμων βλέπετε και μόνοι σας πως αυξάνεται η τιμή. Συγκεκριμένα η τιμή που μας έδωσε το ταξιδιωτικό γραφείο είναι 195 ευρώ και γι αυτό εμείς αναγράψαμε 200 ως ανώτατο πλαφόν για να αποφύγουμε περαιτέρω μάζεμα λεφτών αν η τιμή αυξηθεί ελάχιστα. Σε κάθε περίπτωση μετά τη συγκέντρωση των συμμετοχών θα ελεγχθεί εκ νεου η τιμή που ενδέχεται να διαφοροποιείται ελάχιστα.

3. Σχετικά με τη διαμονή ύστερα από έρευνα καταλήξαμε στο ξενοδοχείο Cap Europe, όπου οι 5 διανυκτερεύσεις ανέρχονται εν συνόλω στα 110 ευρώ για κάθε άτομο.
Όσον αφορά επίσης τη διαμονή το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί απλά πρόταση μη δεσμευτική. Είναι θεμιτό εννοείται να μείνουμε ολοι μαζί αλλά αν κάποιος επιθυμεί να μείνει κάπου αλλού δύναται να το κάνει. Σε κάθε περίπτωση η διαμονή -ακόμα και όλου του γκρουπ- θα συζητηθεί κατόπιν επιλογής των συμμετεχόντων, λόγω της μεταβλητότητας των διαθέσιμων επιλογών.

4. Το συνολικό κόστος της εκδρομής είναι 350 ευρώ.

5. Τα όργανα που θα επισκεφθούμε είναι τα εξής:
• Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (European Parliament), τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019.
• Το Συμβούλιο της Ευρώπης (Council of Europe), την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019.
• Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (European Court of Human Rights) , την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019.

6. Παρακαλούνται όσοι υποβάλλουν αιτήσεις να προβούν σε ανάλογο οικονομικό προγραμματισμό έτσι ώστε με το πέρας της προθεσμίας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να βρίσκονται σε θέση να καταθέσουν το ποσό του ταξιδιού ώστε να προχωρήσουμε σε κράτηση του ξενοδοχείου και των εισιτηρίων και να αποφύγουμε περαιτέρω οικονομικές επιβαρύνσεις.

Μετά την υποβολή της αίτησής σας, θα ακολουθήσει ενημερωτική συνάντηση των επιλεχθέντων για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στον Director for Study & Institutional Visits της ELSA Thessaloniki 18/19, Κωνσταντίνο Χαριτίδη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dir.sc.thessaloniki@gr.elsa.org
Μη χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία!

Email address *
Ονοματεπώνυμο. *
Your answer
Τηλέφωνο επικοινωνίας. *
Your answer
'Ετος σπουδών. *
Γενικό Βιογραφικό ( εθελοντισμός, συνέδρια, ξένες γλώσσες κλπ). *
Your answer
Εμπειρία ELSA. *
Your answer
Για ποιο λόγο θα ήθελες να συμμετέχεις στο Institutional Visit; Τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις από την συμμετοχή σου; (Μέχρι 250 λέξεις) *
Your answer
Ποια είναι η σχέση σου με τα ταξίδια ; *
Your answer
Δηλώνω πως είμαι ταμειακώς ενήμερο μέλος της ELSA Thessaloniki για το ακαδ. έτος 2018-2019. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of The European Law Students' Association. Report Abuse - Terms of Service