JORNADES EMPRESARIALS 2019
CENTRE D'INICIATIVES PER L'OCUPACIÓ CAL GALLIFA
Nom i cognoms *
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
Situació Laboral *
Vull inscriure'm en qualitat de *
Població de residència *
Your answer
RELACIÓ DE JORNADES
Marqui amb una creu totes aquelles jornades en les quals vulgui participar.
COM POSAR PREUS ALS MEUS PRODUCTES I SERVEIS (4,5 h)
Aprendre a aplicar diferents sistemes per determinar el preu de venda, entendre les fórmules per fixar els preus dels productes o serveis i calcular el marge brut comercial. Aquesta decisió és determinant en la viabilitat de la idea de negoci.
17 de setembre. Horari: de 9:30 a 14:00
COM FER L'ESTUDI DE MERCAT DE LA TEVA IDEA DE NEGOCI (4,5 h)
La sessió consisteix en proporcionar una metodologia que permet recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions. Conèixer quina és la informació crítica, quines fonts d’informació estan disponibles i fer possible una anàlisi àgil, ràpida i molt útil, per tal de quantificar el mercat, definir els nostres clients i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de la idea de negoci. És el primer pas!!
24 de setembre. Horari: de 9:30 a 14:00
EL NOU CONSUMIDOR 3.0, COM ACOMPLIR AMB LES SEVES EXPECTATIVES (8 h)
Saber com són i que n’esperen de tu les noves generacions (mil·lenials, centennials,etc.) - i les no tan noves però amb renovats hàbits de consum-. Conèixer molt bé les seves inquietuds i exigències cap al mercat.
1 i 3 d'octubre. Horari: de 9:30 a 13:30
L'ABC EN LA REDACCIÓ A LES XARXES SOCIALS (5 h)
Aprendre a redactar i comunicar de forma correcta a cada una de les diverses xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook, Linkedin, Pinterest…) per tal de donar a conèixer la nostra marca.
14 d'octubre. Horari: de 9:30 a 14:30
LIDERATGE RELACIONAL. GUANYA INFLUÈNCIA POTENCIANT LA CONNEXIÓ AMB LES PERSONES (Habilitats directives i recursos humans) (15 h)
Desenvolupar la competència clau de tot líder, la influència, a través de potenciar la connexió i desenvolupar relacions de confiança amb les persones. Conèixer i practicar principis bàsics de comunicació necessaris per a gestionar amb èxit les situacions habituals d’un líder: Donar feedback, aconseguir el compromís, desenvolupar l’equip, potenciar la col·laboració.
8, 15 i 22 de novembre. Horari: de 9:30 a 14:30
QUÈ ÉS LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL I COM M'AFECTA A L'EMPRESA (Innovació empresarial) (8 h)
Conèixer com afectarà la transformació digital a les empreses i als treballadors, i com, amb petits canvis, podem donar els primers passos cap un futur que ja està en el nostre dia a dia.
26 i 29 de novembre. Horari: de 9:30 a 13:30
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy