"Re-Thinking the System we Live in"
In Ellemeet, op Schouwen-Duiveland aan de voet van de Brouwersdam (ZLD),  wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een " etalage van de circulaire economie”,

'The Open Globe " is een combinatie van C.E. etalage,  C.E. winkel, maar vooral nieuw type organisatienetwerk c.q. ecosysteem, welke vorm en inhoud krijgt via een data gedreven Living Lab bij Scharendijke.

Idee is om relevante bedrijven bij elkaar te brengen. Potentiële deelnemers zijn in eerste instantie partijen uit de bouw- en interieursector en partijen met een (circulair) aanbod (consumptiegoederen e.d.) dat zou kunnen aansluiten bij de 'showroom'. Een circulaire economie raakt immers aan bijna alle domeinen van onze samenleving. Gestreefd wordt naar een diverse groep van bedrijven met uiteenlopende activiteiten en schaal, waarbij naast een aantal gevestigde bedrijven ook een aantal nieuwe circulaire bouwconcepten deelneemt. Wilt u meer weten of deelnemen? Vul dan onderstaande formulier in en ik neem contact met u op om een en ander verder toe te lichten. Alvast bedankt.  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Voor- en achternaam
Telefoonnummer *
Bent u eigenaar/directeur van een bedrijf? *
Hebt u eerder een Circo Track gevolgd? *
Weet u van blockchain organiseren? *
Omschrijf kort uw (deels) circulaire en/of modulaire product: *
Wat u verder nog wilt zeggen: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy