Practici, metode, instrumente educaționale inovatoare - nominalizări
„Creativitatea nu este doar despre muzică și artă; ea este o strategie de viață de care are nevoie fiecare. Este un set de deprinderi ale minții care includ curiozitatea, scepticismul, imaginația, determinarea, ingeniozitatea, colaborarea și autoevaluarea.”
Guy Claxon
24 octombrie 2019, Târg de creativitate și conferință la Cinematograful „Csíki Mozi” - detalii despre eveniment: www.sec.ro, józsefattilaiskola.ro
Pe lângă criticile constructive și eforturile pentru îmbunătățirea sistemului educațional, este la fel de important să cunoaștem pe scară mai largă și să apreciem inițiativele lăudabile și exemplele de bune practici care au succes, care dau rezultate și care se bucură de încredere atât în rândul elevilor, cât și în rândul părinților, totodată creează oportunități pentru învățarea reciprocă dintre școli și pedagogi.

Aceste idei sunt promovate de Târgul de Creativitate și conferința organizate la Cinematograful „Csíki” în data de 24 octombrie 2019.

În vederea prezentării la acest eveniment, căutăm cadrele didactice „creative” în sensul celor descrise mai sus (profesori inovativi, mereu în căutarea noului, care experimentează, sunt autoreflexivi și caută cooperarea) care sunt dispuși să prezinte câte un element din practica lor didactică cotidiană publicului interesat (cadre didactice și părinți) în forma unor relatări de 10 minute sau în forma unui stand sau al unei expoziții.

Așteptăm prezentări ale unor practici pedagogice, metode, proiecte sau instrumente (exemple de bună practică) care merită să fie împărtășite cu ceilalți participanți ai evenimentului (cadre didactice și părinți), respectiv care îi pot inspira pe aceștia.

În primul rând așteptăm înscrierea unor cadre didactice care predau la școlile gimnaziale (clasele I-VIII), însă acceptăm și prezentările propuse de profesorii din învățământul de nivel secundar.

Acceptăm și înscrierea comună a mai multor cadre didactice. În acest caz vă rugăm să vă înscrieți în numele unui singur cadru didactic (persoana de contact), iar la descrierea exemplului de bune practici să menționați și numele celuilalt cadru didactic/celorlalte cadre didactice.


Vă rugăm să descrieți exemplul de bună practică ales de D-voastră răspunzând la întrebările de mai jos:
1. Care este categoria în care se include exemplul de bună practică de creativitate școlară cotidiană propusă de D-voastră pentru prezentare? Puteți marca mai multe categorii. *
Required
2. Vă rugăm să prezentați succint în ce constă exemplul de bună practică ales! *
3. Ce modalitate alegeți pentru prezentarea exemplului de bună practică ales?
Clear selection
4. Scurtă prezentare (în câteva propoziții) a modalității de prezentare: *
5. Care este mesajul principal al prezentării D-voastră? Ce pot învăța celelalte cadre didactice de la D-voastră? *
6. Numele cadrului didactic înscris/ al persoanei de contact: *
7. Denumirea școlii unde cadrul didactic predă: *
8. Adresa de e-mail a cadrului didactic: *
9. Numărul de telefon al cadrului didactic: *
10. Specializarea/Materia predată: *
Required
Protecția datelor: Numele, adresele de email, numerele de telefon și celelalte date personale furnizate vor fi folosite exclusiv în scopul comunicării cu cei interesați de acest eveniment; aceste date nu vor fi folosite nici pentru marketing, nici în alte scopuri; nu vor fi făcute publice și vor fi păstrate în siguranță.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Spektrum Education Center. Report Abuse