PRØVESPILL - Steinberg IF A-lag
Ønsker du å bli en de lav Steinberg og hjelpe laget med å ta steget og rykke opp til 4 divisjon i 2020? Fotball handler mer enn bare å score mål, det handler om kjemi, lagmoral og kameratskap. Er du den vi er på utkikk etter?

Treningsøktene våre varer i vanligvis 90 minutter og spillerne skal bli trent i tekniske og taktiske ferdigheter. Spilleren kan be om å jobbe på bestemte områder for sitt spill, eller at spilleren kan la våre trenere vurdere ferdighethetsnivå, spillposisjon og fysiske ferdigheter, og vi vil identifisere trenings behov for best mulig utvikling.

Fotball, som mange idretter, innebærer en samling bevegelser som utføres for å manipulere en ball som en del av et invasjons spill. Disse manipulasjonene av ballen kalles ferdigheter; Det er avgjørende å mestre en rekke ferdigheter til å bli en solid fotballspiller. Vi avgir ofte ikke de viktige ferdighetene vi skal bruke for å lykkes i et spill. Den beste måten å hjelpe en spiller med å mestre tekniske ferdigheter er å tillate dem å øve disse ferdighetene i et spill-realistisk scenario.

Spillerne vi ser etter må ha de riktige egenskapene for at vi skal lykkes med å bygge et godt lag. Om du gjenkjenner deg i punktene under så vil vi gjerne høre i fra deg.

* Ønsker å trene minst 3 ganger i uken
* Har gode fotballferdigheter
* Har ambisjoner om å spille i høyere divisjoner
* Er i alderen 16 til 28 år

Spillere som vi mener passer til prøvespill hos oss vil bli kontaktet pr e-post innen 04.01.2020


Fornavn og Etternavn *
Your answer
Alder *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-postadresse *
Your answer
Hvilken posisjoner kan du spille i? *
Your answer
Hvilken klubb spiller du for? *
Your answer
Mål og Ambisjoner med fotball? *
Your answer
Sterke sider (Eks. hurtighet, spenst) *
Your answer
Svake sider *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy