Sen anmälan till Gerlesborgsskolan 2019/20
Hej och välkommen till Gerlesborgsskolans formulär för sen anmälan!
Detta formulär använder du för ansökan till våra grundutbildningar i både Bohuslän och Stockholm.

Så här går det till:
Se till att fylla i hela formuläret.
Använd WeTransfer (wetransfer.com) för att skicka dina arbetsprover. Skicka dem till info@gerlesborgsskolan.se.

Antalet arbetsprover ska vara mellan 4 och 8 i valfri teknik. Skicka bilder i formaten PDF, JPG eller PNG. Om du har ljud eller video du vill ansöka med, vill vi ha länkar till dessa i din beskrivning, inga originalfiler..
Glöm inte att skriva en tydlig beskrivning över de arbeten du ansöker med och se till att arbetsproverna innehåller ditt namn och att numrera dem korrekt. Vi vill också ha ett kort personligt brev där du beskriver vad du gjort tidigare. Skicka texter i formaten PDF, RTF eller DOC.
Maximalt 8 arbetsprover!
Skicka även en kopia på gymnasiebetyg eller motsvarande, samt personbevis eller kopia på legitimation. Format PDF, JPG eller PNG.

Glöm inte att betala expeditionsavgiften 150:- för sen anmälan till Gerlesborgsskolans Swish 123 560 19 92. Märk betalningen med ditt namn.

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Personnummer *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer och postort *
Your answer
Du kan söka med samma arbetsprover till bägge utbildningarna
Det går att söka Konstnärlig grundutbildning i både Bohuslän och Stockholm.
Jag söker Konstnärlig grundutbildning i:
I första hand
I andra hand
Bohuslän
Stockholm
Villkor för ansökan till Gerlesborgsskolan och behandling av personuppgifter
Om du antagits till utbildningen fram till 31 juli:
Jag förstår att när jag via e-post eller anmälningsavgift accepterat en plats på Gerlesborgsskolan kan jag till och med 31 juli välja att avstå min studieplats, genom att meddela detta skriftligen. Efter 31 juli förbinder jag mig till studerandeplatsen ett helt läsår i taget och då medges ej avdrag på terminsavgifterna om inte annan studerande kan anta platsen. Undantag gäller vid giltiga skäl, såsom långvarig sjukdom, vilket kräver sjukintyg, graviditet eller om den studerande antagits till högre studier.
Studieuppehåll och studieavbrott ska den studerande skriftligen ansökan om.

Om du antagits till utbildningen efter 31 juli:
Jag förstår att när studierna påbörjats förbinder jag mig till studerandeplatsen ett helt läsår i taget och då medges ej avdrag på terminsavgiften om inte annan studerande kan anta platsen. Undantag gäller vid giltiga själ, såsom långvarig sjukdom, vilket kräver sjukintyg, graviditet eller om den studerande antagits till högre studier.
Studieuppehåll och studieavbrott ska den studerande skriftligen ansökan om.

När du söker till Gerlesborgsskolan så accepterar du att dela med dig av dina personuppgifter och samtycker till att den informationen kommer att lagras på våra servrar och digitala register.

När du ansöker till någon av Gerlesborgsskolans utbildningar samlar vi in dina personuppgifter i form av namn, personnummer, e-postadress, telefonnummer och postadress. Det görs i enlighet med Dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR, 2016/679), och med stöd av förordningens artikel 6.1a (samtycke). Dessa uppgifter sparas på vår ansökningsportal i högst ett år.

Om du antas till utbildningen sparas dina personuppgifter f.n. på obestämd tid. Detta görs för att Gerlesborgsskolan i framtiden ska kunna utfärda studieintyg vid behov. Det görs i enlighet med Dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR, 2016/679), och med stöd av förordningens artikel 6.1d (intressen av grundläggande betydelse).

Som sökande till en utbildning vid Gerlesborgsskolan sparas din e-postadress även i vår databas för utskick av nyhetsbrev. Här sparas din e-postadress bara så länge som du är registrerad som prenumerant. I varje nyhetsbrev finns möjligheten att avregistrera sig vi länken "Unsubscribe". När du avanmäler dig så raderar vi din e-postadress från databasen.

Dina personuppgifter hanteras bara av anställda vid Gerlesborgsskolan och lämnas aldrig ut till tredje part, med undantag för MYh, Myndigheten för yrkeshögskolan, som Gerlesborgsskolans utbildningar står under tillsyn av.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen är Stiftelsen Gerlesborgsskolan (Bohuslän: tel. 0523-517-10, info@gerlesborgsskolan.se; Stockholm: tel. 08-545 666 90, information@gerlesborgsskolan.se).

Som registrerad har du rätt att få reda på vilka personuppgifter som Gerlesborgsskolan behandlar om dig. Du har rätt att begära rättelse, överföring, begränsning av behandling eller radering av dina uppgifter. Du har också rätt att inge klagomål mot behandlingen till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.


Frågor angående ansökan kan du ställa till:
info@gerlesborgsskolan.se (Bohuslän)
stockholm@gerlesborgsskolan.se (Stockholm)
Glöm inte att skicka oss dina arbetsprover!
Skicka via WeTransfer (wetransfer.com) till info@gerlesborgsskolan.se.
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy