СЪСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВИ В ТУРИСТИЧЕСКИЯ СЕКТОР НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ
След въведеното извънредно положение в страната, във връзка с COVID–19, Съвет по туризъм – Пловдив подготви анкета, която е насочена към туристическия бранш в града. Нейната цел е да се обобщи информацията за състоянието на туристическия сектор в Пловдив след въведените ограничителни мерки, както и какви са очакванията за развитието на туризма в следващите месеци.
На база получените отговори ще бъде изготвен анализ, който Съвет по туризъм – Пловдив като Ваш представител ще изложи пред държавната и местна власт (Националния борд по туризъм, Министерство на туризма, Българската туристическа камара, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация и чрез Консултативният съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив и Общински съвет Пловдив).
Анкетата ще бъде отворена до 30 април 2020 г. Анализът на обобщените резултати от нея ще бъдат обявени на официалния сайт на Съвет по туризъм – Пловдив www.tourismplovdiv.org .
Резултатите от анкетата ще се ползват само за нуждите на Съвет по туризъм – Пловдив и поемаме отговорността да запазим анонимността на членовете, които са отговорили и на техните конкретни отговори.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy