TTC De Pinte: Inschrijven voor clubfeest 2018
Op 26 mei vanaf 14u
Op de terreinen van het bondslokaal, Sportwegel De Pinte
Gericht op onze leden, met hun gezinnen, kinderen, ouders, ...
Programma:
- 14u - 18u: Highland games
- 18u - 19u: receptie
- 19u - 23u BBQ
Naam van het gezin/de familie *
Your answer
Highland games
Gaan door op het voormalige voetbalveld in de Sportwegen van 14u tot 18u. Je neemt het in teams die ter plaatse worden gevormd op tegen andere teams van onze club en strijdt samen voor de overwinning. De spelletjes zijn voor klein en groot, jong en oud toegankelijk.
Namen deelnemers + leeftijd
Deze info hebben we nodig om evenwichtige teams te kunnen samenstellen voor de highland games. Wie niet deelneemt aan de highland games, laat deze vraag gewoon open.
Your answer
Receptie
Van 18u tot 19u gaat de receptie door in of op het grasveld naast het bondslokaal. Een aantal van onze eigen jeugdspelers zorgt voor de muzikale omlijsting. Tijdens de receptie worden ook de winnaars van de highland games en de clubkampioenen (inclusief jeugdkampioen) gehuldigd.
Aantal deelnemers receptie *
Your answer
BBQ
Een aantal bestuursleden bindt de bakkerschort aan en schotelt jullie de lekkertjes stukjes vlees en vis voor. Aanschuiven om 19u!
Aantal eters BBQ *
Your answer
Aantal eters BBQ < 18 jaar *
Your answer
Afrekening
Betalen *
Je betaalt voor het volledige clubfeest slechts 15 euro, of je nu enkel de highland games meespeelt, meesmult van de BBQ of beide doet! Wie jonger is dan 18 jaar hoeft niets te betalen. Geef hieronder het verschuldigde bedrag op. Je inschrijving is pas geldig bij overschrijving van dit bedrag op rekeningnummer BE78 7512 0602 2986 ten laatste op 20 mei.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service