Hatvani Galina: Hormonproblémák és autoimmun betegségek - jelentkezés
Időpont: 2019. október 19. 10-16 óráig
Helyszín: Szent Margit Gimnázium, 1114 Budapest, Villányi út 5-7.
Tanfolyam ára: 15.000 Ft
Átutalásos fizetés esetén: Hatvani Galina OTP bank - 11773229-03760026

Témák: Hormonális problémák – polisztás ovárium, endometriózis, inzulin rezistencia, pajzsmirigy problémák, mellékvese kimerülés, stb. Autoimmun betegségek – hashimoto, reumatóid artritis, cöliakia, stb., Mi a közös ezeknél a problémáknál?

Táplálkozás szerepe a fenti problémák kialakulásában. Bél flóra, mikrobiom állapota, szivárgó bél szindróma. Hogyan tudunk rendbe hozni a bélflóránkat? Miért nem elegendő, illetve veszélyes is lehet a különböző probiotikumok szedése? Biztos-e hogy minél több baktérium törzs van egy probiotikumban, annál értékesebb a probiotikum? Hogyan tudunk megfelelő körülményeket teremteni az egészséges bélflóra létrehozásához. Hogyan tudunk élő probiotikumokat készíteni otthon?

Gyógyító étrend. Milyen étrend javasolható a hormonális problémák és az autoimmun betegségek esetében? Hogyan tudunk otthon gyorsan, finoman és egészségesen főzni az egész család számára? Alacsony hőmérséklet mellett történő főzési eljárás bemutatása, mely során az elkészített ételben megmaradt a vitaminok, az enzimek többsége.

Eigner Márta vendégelőadó is tart egy rövid előadást egy lehetséges kiegészítő terápiáról.

Kiegészítő terápiaként milyen táplálék kiegészítőkre van szükség a hormonális problémák, valamint az autoimmun betegségek esetén? Mire kell figyelni a táplálék kiegészítők kiválasztásánál?
Név *
Your answer
E-mail cím *
Your answer
Számlázási név és cím *
Your answer
Fizetési mód *
Egyéb (opcionális)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy