Vrijwilliger Viveslan
Gelieve dit formulier in te vullen indien u vrijwilliger wenst te worden voor Viveslan te Kortrijk (28 tot en met 30 oktober 2016). We zoeken vrijwilligers voor de periode startend op vrijdagnamiddag en eindigend op zondagavond. Vrijdagnamiddag (tot 18u) zoeken we mensen die willen helpen met opzetten. Vanaf vrijdag 18u tot zondag 16u zoeken we mensen die voornamelijk willen helpen met het bemannen van de catering. Zondag na 16u zoeken we mensen die willen helpen met de afbraak.

Tijdens het evenement werken we in blokken van 3 uur, met een maximum van 6 uur na elkaar. U zal een vergoeding ontvangen in de vorm van gratis consumpties en voeding. Per shift ontvangt u 4 euro op een tegoedkaart. Indien u twee opeenvolgende shifts voor uw rekening neemt krijgt u bovenop het bedrag van de 2 shifts, er nogmaals 4 euro bovenop (dus 12 euro in totaal). Momenteel kunnen we niks meer bieden voor onze vrijwilligers aangezien we een startende organisatie zijn. In de toekomst hopen we hier verandering in te brengen.

Alvast bedankt voor uw moeite en hopelijk zien we u op Viveslan.
Persoonlijke gegevens
De gegevens die u hier invult zijn enkel en alleen voor intern gebruik. Uw gegevens zullen niet verspreid of verkocht worden aan derden.
Naam + voornaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode + plaats *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoon/GSM-nummer *
Your answer
Rijksregister nummer *
Your answer
Personen die u kent binnen de organisatie
Zal u deelnemen aan Viveslan? *
Wanneer wenst u mee te helpen?
De uren die hier vermeld worden zijn slechts indicatieve periodes. Aan de hand van de ingevulde formulieren zal er een effectieve planning gemaakt worden. Zoals eerder vermeld werken we tijdens het evenement in shifts van 3 uur, met een maximum van 6 uur na elkaar.
Shifts voor opzet en afbraak
Shifts op vrijdag
Shifts op zaterdag
Shifts op zondag
Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Bv: vragen i.v.m. beschikbaarheid, enz.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy