ИРЗ - Прашалник за изразување интерес за деловна соработка
Прашалник за изразување на интерес од страна на физички и правни лица за воспоставување на деловна соработка за пишување на бизнис планови, анализи, проекти и слично.

Сите понуди ќе бидат третирани со најголема дискреција и податоците нема да бидат споделувани без Ваша согласност.

1. Име и презиме *
2. Назив на претпријатие
3. Емаил за контакт *
4. Телефон *
5. Изберете кои услуги можете да ги нудите (може да одберете повеќе од една опција) *
Required
6. Ве молиме наведете ориентациона цена за Вашите услуги *
7. Претходно искуство. Ве молиме наведете и/или дадете примери за претходно искуство (линкови до интернет страни на проекти кои што се ти пишувале или сте учествувале) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy