Sessió online: Impulsem la Comunitat Talent
Si vols formar part d'aquesta comunitat i seguir construint entorn de la promoció de l’aprenentatge i del talent, apunta’t-hi!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
29 de gener de 9:30 a 11:30h. Vía Zoom
Nom *
Cognoms *
Càrrec *
Organització *
E-mail *
Comentaris
Protecció de dades
Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per la Fundació Factor Humà amb l'única finalitat de respondre-hi i valorar-ne el resultat, i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran d'acord amb la política de gestió documental de la Fundació Factor Humà.

Així mateix, us informem que la jornada serà enregistrada i podrà ser difosa, publicada o comunicada de manera íntegra o parcial, a través d’Internet o de qualsevol altre mitjà. Donades les característiques d’aquests mitjans, les imatges i dades relacionades poden restar visibles indefinidament i ser utilitzades per tercers. La Fundació Factor Humà les guardarà de manera permanent al seu arxiu.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades per correu electrònic (adreçat a fundacio@factorhuma.org) o correu postal (c/ Balmes 134, 5a planta, 08008 Barcelona)
He llegit les condicions i les accepto *
Moltes gràcies!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy