HASTÁNCOKTATÓI MENTORPROGRAM - MAGYAR HASTÁNCINTÉZET
Kedves Hastáncos, Leendő Hastáncos, Hastáncoktató!

Köszönjük, hogy jelentkezel a Hastáncoktatói Mentorprogramra! Gratulálunk, megtetted az első lépést, hogy magasabb szintre emeld az életedet minden téren!

Ennek az űrlapnak a kitöltésével tudsz jelentkezni a Hastáncoktatói Mentorprogramra.
Személyes adataid kezelésében az adatkezelési tájékoztatónkban feltüntetettek szerint járunk el:  http://mahasti.hu/content/adatkezelesi-tajekoztato

A beiratkozás jelentkezési sorrendben történik, még akad pár hely az érdeklődők számára!

Mi történik majd azután, hogy elküldöd ezt a jelentkezési lapot?

1, Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egy kötetlen, személyes, ismerkedői beszélgetést szervezzünk következő lépésként, ahol aláírjuk a képzési szerződést is.

Ezen a beszélgetésen elmondhatod szóban is, hogy mi a célod a képzéssel, mit szeretnél vele elérni, és felteheted a kérdéseidet a képzés kapcsán.
A megadott elérhetőségeken keresni fogunk az időpont egyeztetéséhez. A beszélgetés körülbelül 15 percet vesz igénybe.

2, Képzési szerződés: Csatolva elküldjük majd neked a képzési szerződés tervezetét az általad megadott e-mail címre, hogy te is át tudd nézni, mire köteleződünk el közösen. Ezt a szerződést a beszélgetés után írjuk alá.

3, Motivációs levél: Kérlek gondolt át, mi a célod ezzel a képzéssel, miért döntöttél úgy, hogy jelentkezel, és mindenekelőtt mit szeretnél tanulni, mit vársz a képzéstől. Ezeket írd le egy rövid, maximum egy oldalas motivációs levélben számunkra, (válaszként a kiküldött e-mailünkre, melyben megküldtük a képzési szerződést), hogy jobban megismerhessünk Téged. Természetesen nem kötelező semmi olyan információt beleírnod magadról, amit nem szeretnél megosztani velünk, vagy amit esetleg majd csak a felvételi beszélgetésen szeretnél nekünk elmondani.

Köszönjük a bizalmadat, hogy a Mahasti Magyar Hastáncintézetet választottad.

Szeretettel,
Mahasti
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
Telefonszám *
E-mail cím *
Számlázási cím *
Legmagasabb iskolai végzettség (felnőttképzési szerződéshez szükséges adat) *
Édesanya születési neve (felnőttképzési szerződéshez szükséges adat) *
Melyik fizetési csomagot választod? *
Egyéb információk, amit fontosnak tartasz közölni magadról (pl. ha egyéb fizetési konstrukciót választasz, vagy egészségi állapottal, táplálkozással, élethelyzettel stb. kapcsolatos információ, amit szeretnél magadról megosztani)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy