Prijava za IT Camp - Serbia 2022
U okviru projekta ”Digitalizacija Srbije” Regionalni inovacioni startap Centar Novi Pazar dobio je mogućnost sprovođenja intenzivne škole programiranja ”IT Camp – Serbia 2022” gde će kompanije, koje spadaju u najveće u Srbiji, podržati obuku za svoje potencijalne zaposlene.

Kako u Srbiji trenutno nedostaje negde oko 10.000 programera, IT kompanije su rešile da krenu korak ka svojim zaposlenim i da, u situaciji kada nema dovoljno ponude na tržištu rada, sami pomognu potencijalnim kandidatima da razviju svoje sposobnosti i kapacitete kako bi mogli da se uključe u proces rada.

Polaznici plaćaju 50 eura na početku kursa (za sertifikaciju i održavanje online profila) i ovaj iznos se plaća samo jednom na početku svakog tromesečnog ciklusa.  
Polaznici takođe plaćaju i po  2.000 dinara mesečno na kraju svakog meseca (poslednje sedmice u mesecu koji pohađaju).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime *
Kontakt telefon *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Nivo obrazovanja, trenutni status *
Cikus za koji se prijavljujem *
Takođe smo obezbedili tri stipendije za studente koji su slabog materijalnog stanja. Ukoliko niste u mogućnosti da platite navedene iznose molim Vas da obrazložite Vašu situaciju, kako bi doneli ispravnu odluku.
Organizacija IT Camp - Serbia 2020
 IT CAMP – Serbia 2022  pordazumeva tri ciklusa od po 10 radnih sedmica.

Radi se 4 sedmice pa sedmica pauze i test, četiri sedmice pa sedmica pauze i test i još dve sedmice i test na kraju ciklusa. Časovi se organizuju tri puta sedmično

Prvi ciklus obrađuje HTML, CSS i JavaScript, drugi ciklus je React JS framework a treći ciklus je rad na postojećem projektu.

Osim programiranja polaznici uče i rad na alatima za kolaboraciju, koriste GitHub i imaju radionice za razvoj softskil potencijala.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy