Inschrijving Vormsel Tielt-Centrum
In het bisdom Brugge wordt aan de kinderen die het zesde leerjaar volgen de kans geboden om gevormd te worden. Deelnemen aan het vormsel is geen verplichting, wel een vrije keuze. Aan wie er voor kiest zal engagement gevraagd worden en correcte deelname aan de voorbereiding.
Met dit schrijven willen wij informeren of uw dochter/zoon wenst gevormd te worden en waar.
We willen dit graag nu al weten met het oog op de organisatie van de voorbereiding en om later onnodige verschuivingen te voorkomen.

In Tielt wordt er gevormd in twee kerken: nl. de Sint-Pieterskerk en de kerk Sint-Jozef-Werkman. Het vormsel is in Sint-Jozef-Werkman op zaterdag 25 april om 14.00 en in de Sint-Pieterskerk op zondag 26 april om 10.00. In de OLVR kerk is er geen vormselviering. De vormelingen uit deze kerk sluiten aan in de Sint-Pieterskerk. Omwille van het beperkt aantal plaatsen in de kerk Sint-Jozef-Werkman zal bij inschrijving voor die kerk rekening gehouden worden met de vroegere parochiegrenzen.

Dit keuzeformulier is geen officiële inschrijving. Daartoe wordt U uitgenodigd door de catechesewerking van Uw keuze. Gelieve dit formulier in te dienen tegen 30 september.
Email address *
Voornaam en Naam vormeling *
Your answer
adres (eventueel ook tweede adres bij nieuw samengesteld gezin) *
Your answer
telefoon/gsm vader/moeder *
Your answer
School *
voorkeur voor het vormsel in: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service