Nurjahduksen hallitushakemus
Nurjahduksella on huolehdittavanaan opetusvideot, nettisivut, pankkitili sekä jäsenistö, joille järjestetään excuja ja muita kivoja tapahtumia. Näitä sekä hallituksen muita ideoita toteuttamaan tarvitaan hallitus, josta Nurjahduksen säännöissä sanotaan seuraavaa:

"Kerhon toiminnasta vastaa kalenterivuodeksi kerrallaan valittu hallitus. Hallituksen muodostavat puheenjohtaja ja kahdesta kuuteen (2–6) muuta jäsentä, joiden tulee olla kerhon varsinaisia jäseniä.
Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan sekä nimeää hallituksen muiden jäsenten tehtävät."

Nurjahduksessa järjestötoiminta on hyvin pienen kynnyksen toimintaa, eikä toimintaan liittymistä varten tarvita aiempaa kokemusta. Nurjahdus on vielä melko uusi ammattiainekerho ja toimintaa pääsekin kehittämään haluamaansa suuntaan, mahdollisuuksia on paljon!

Hallitustyrkyksi ilmoittautuminen ei ole pakollista, voit ilmoittaa halukkuudestasi myös syysyleiskokouksessa. Hallitukseen liittyminen ei katso vuosikurssia tai pääainetta. Hallitukseen on mahdollista liittyä, vaikka yleiskokoukseen ei pääsisikään, mutta hallitustyrkkyilmo tulee siinä tapauksessa täyttää.

Mikäli et ole vielä Nurjahduksen jäsen, yleiskokoussaunalla on mahdollista liittyä jäseneksi 5€ jäsenmaksun maksamalla.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Sähköposti *
Mitkä hommat kiinnostavat? *
Puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja on oltava. Muiden tänä vuonna olleiden pestien täyttäminen ei ole välttämätöntä. Voit valita useita tai keksiä oman nimikkeesi.
Required
Miksi haet hallitukseen?
Olen tulossa syksyn yleiskokoukseen 23.11.2020 *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy