Muutokset ohjelmiin ja linjapapereihin 2021
Tervetuloa tekemään muutoksia Vihreiden nuorten ohjelmiin ja linjapapereihin!

Vihreiden nuorten ohjelmat ja linjapaperit on syysliittokokouksen 2012 päätöksellä
avattu jäsenten ja jäsenjärjestöjen muutosesityksille. Muutosesityksiä Vihreiden nuorten
ohjelmiin ja linjapapereihin voi tehdä vähintään yksi jäsenjärjestö tai vähintään neljä
suoraa henkilöjäsentä tai jonkin Vihreiden nuorten jäsenjärjestön jäsentä. Muutosesitykset ohjelmiin käsittelee liittokokous, linjapapereihin hallitus.

Muutosesitykset Vihreiden nuorten ohjelmiin, jotka toivotaan käsiteltäväksi liittokokouksessa 2021, tulee toimittaa Vihreille nuorille 8.10. klo 23.59 mennessä tällä lomakkeella.

Ohjelmat ja linjapaperit löytyvät tästä: vihreatnuoret.fi/asiakirjat.

Kaikki lomakkeen ohjeiden mukaisesti annetut kommentit käsitellään. Varmistathan, että lisäät jokaisen muutosesityksen erikseen.

Huomioithan, että periaateohjelma ja talouspoliittinen ohjelma päivitetään liittokokouksessa 2021. Lue lisää osoitteessa vihreatnuoret.fi/liittokokous21.

Kysymyksiä?
Bicca Olin
Pääsihteeri
bicca.olin@vihreatnuoret.fi
0403525232
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Muutoksen tekijä(t) *
Jäsenjärjestö tai jäsenten nimet.
Yhteyshenkilö *
Etunimi, Sukunimi, sähköpostiosoite.
Haluan tehdä muutoksen *
Muutoksen kohta *
Otsikko, kappale, edellinen lause.
Muutos on *
(Jos lisäät uuden pätkän, valitse lisäys. Jos korvaat olemassaolevaa jollain muulla, valitse muutos. Jos haluat poistaa pätkän tekstiä, valitse poisto.)
Muutoksen teksti *
Laita tähän teksti, jonka haluat lisätä tai poistaa tai jota muutosehdotuksesi käsittelee. Esim: Lisätään sanan kävellen jälkeen "ja pyöräillen". Jos kyseessä on poisto, voit kirjoittaa vain poistettavan tekstin. Jos taas haluat muuttaa esimerkiksi lauseen "Kaupunkia on rakennettava ihmisille" muotoon "Kaupunkia on rakennettava autoille", valitse muutos ja kirjoita tähän "ihmisille" -> "autoille".
Perustelut
Tällä lomakkeella annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja käytetään muutosesitysten käsittelyyn. Tekijöiden nimet tulee näkyviin muutosesityksen kanssa osana hallitus- tai liittokokousmateriaaleja. Yhteyshenkilön tiedot käytetään ainoastaan yhteydenpitoon, ja poistetaan vuoden 2021 lopussa. Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton tietosuojaseloste on luettavissa täältä: vihreatnuoret.fi/tietosuojaseloste *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse