Inschrijving "Opening of the Year" (FAKB)
Geachte collega,

U wenst zich in te schrijven voor de opening van het nieuwe jaar 2019, georganiseerd door het FAKB. Deze avond vindt dit jaar plaats op 11 januari 2019.

19:30 - Opening avond
20:00 - Lezing H. Louagie: financiering van laboratoria: ‘nomenclatuur en beyond’
21:00 - Walking dinner + netwerking (gezellige babbel met (oud-)collega's)

Wenst u nieuwe collega's te leren kennen, oud-collega's weer te zien en/of straffe verhalen van vroeger op te halen? Dan is deze avond hiervoor de kans bij uitstek.

Voor het eerst verbindt het FAKB zich ertoe een event op te zetten met als hoofddoel netwerking. Wil jij deel uitmaken van deze primeur? Schrijf je dan in door onderstaande vragenlijst in te vullen, het inschrijvingsgeld te storten en het event in je agenda in te plannen.

Email address *
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Statuut *
Required
Naam Klinisch Laboratorium *
Your answer
Huidige discipline *
Required
Disclaimer
De verzamelde informatie wordt elektronisch verwerkt door het FAKB, opdat deze gebruikt kan worden voor de organisatie van het event. Binnen het wetgevend kader, gedicteerd door Belgische (Wet van 8 dec 1992 over de bescherming van de privacy bij het verwerken van persoonlijke gegevens of elke andere wet die deze zou vervangen) en Europese regelgeving (Directieve 95/46/CE "GDPR") zal het FAKB de beheerder zijn van deze persoonlijk data. Bij vragen kan u altijd terecht op fakbmail@gmail.com.
Vink een of meerdere opties hieronder aan: *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service