Reklamationsformulär SIGN SPORT SWEDEN
Vi vill såklart att våra kunder är nöjda! Men ibland händer det att kläder eller produkter är felproducerade och inte håller som sig bör. I dessa fall kan du som konsument göra en reklamation till oss via detta formulär.

Vi erbjuder två års garanti på ALLA SIGN-produkter. Garantin gäller mot produktionsfel och ej normalt slitage eller felanvända kläder om t ex inte tvättråd efterföljs. Felproducerade kläder eller trasiga dragkedjor är exempel på produktionsfel som kan reklameras upp till två år. Trasiga eller nötta tyger yttre skadepåverkan eller felaktig tvätt kan inte reklameras.

Det är viktigt att du hör av dig via detta formulär så fort som möjligt om något är fel eller om du upptäcker att något är defekt med din produkt. Dokumentera gärna med bilder som visar felet (dessa skickas separat senare), så kan vi lättare bilda oss en uppfattning om ärendet faller inom vår garanti, samt hur det bäst kan åtgärdas.

Alla våra reklamationer skickas tillbaka till vår fabrik i södra Europa för hantering/åtgärdande av felet. Är det ett fel som inte går att åtgärda erbjuds du som kund ersättningsvara. Du som kund står för frakt till vårt kontor (vi hör av oss med adress vart plagget ska skickas). Dessa pengar för ev fraktkostnad återbetalas senare i form av kompensation om ärendet är en giltig reklamation.

Ur miljöaspekt samlar vi ihop reklamationer och skickar till fabriken ca 6-10 ggr/år. Handläggningstiden för att få reklamerade plagg i retur kan därför vara ca 5-8 veckor. Har du möjlighet att åtgärda felet själv kan detta vara ett alternativ och vi försöker då hitta en lämplig kompensation för ditt arbete (ange detta som kommentar om du har möjlighet att själv få felet åtgärdat samt vad det skulle kosta).

Alla plagg behöver tvättas innan de skickas in till oss!

Genom att fylla i detta formulär är du införstådd med att dina personuppgifter kommer att användas i enlighet med vår Integrationspolicy, samt lagras under den tid vi anser behöva Eventuella frågor besvaras via mail info@signsport.se
Email *
Namn *
Adress (fullständig postadress för retur av åtgärdad produkt) *
Mobilnummer *
Vad är det för produkt du vill reklamera? (Ange plagg, modell, storlek)
När köpte du denna produkt?
Vilket fel är det på produkten? Beskriv gärna hur det uppkommit
Har du dokumenterat felet med bilder? Dessa skickas till oss separat vid senare kontakt
Har du tvättat plagget efter senaste använding? Om inte gör gärna det
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy