Прашалник за Млади
Младински Совет Прилеп ги поддржува младите луѓе во учеството во демократските
процеси, овозможувајќи им да прераснат во активни граѓани во опшеството. Доколку имате идеја или проблем кој сметате дека треба да биде решен во нашата заедница, МСП ќе се залага да ја застапува вашата идеја пред донесувачите на одлуки.
Дали имате идеја која сакате да ја споделите за подобар Прилеп? *
Your answer
Дали имате проблем кој сакате да се реши во нашата општина? *
Your answer
Дополнителни коментари?
Your answer
Име и Презиме (не е задолжително)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Youth Council Prilep. Report Abuse