Magic-fest under Nationals-helgen!
(English version can be found here: https://goo.gl/forms/AGis4gGKv2JZo4YT2)


Här kan du läsa om vad det här handlar om och varför du borde bli peppad!


Den här enkäten är till för att höra vad just du skulle vilja spela när Nationals nu återvänder för första gången (9-10 september)! Först kommer det en sida för att lära känna dig, följt av en med frågor om vilket upplägg just du föredrar. Sidan därpå får du berätta vilka format du föredrar så vi kan se vad vi borde arrangera.


--- Vad är Side Events? ---


Samtidigt som Nationals Main Event spelas kommer det att finnas möjlighet att spela andra turneringar. Det kan vara allt från kaosdrafter till modern, smått som stort. Det blir två dagar av Magic-mys där du kommer kunna spela hur många turneringar som helst!


--- Jaha. Jag är inte kvalad till Nationals, vad finns det för mig? ---


Utmärkt fråga! Side Events är inte till för bara de som spelar Nationals Main Event. Tvärtom. Side Eventsen vill att alla som älskar Magic ska dyka upp och spela. Vi vill göra Nationals-helgen till en fest i Magics ära, oavsett om du föredrar att mysspela konstiga draftformat eller är en tävlingssugen Legacyspelare.


Så se till att svara på frågorna och se exempel på vad Side Events under Nationals-helgen skulle kunna erbjuda dig för roliga Magic-upplevelser!

Hoppas vi ses på Nationals-helgen!


/Eskil
Side Event-ansvarig

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms