Räyskälä-kysely
Tällä kyselyllä kartoitetaan Räyskälän Ilmailukeskuksen asiakkaiden mielipiteitä alueen ja palvelujen kehittämiseksi, haetaan kentän käyttäjien näkemyksiä tulevaisuuden Räyskälästä sekä innostetaan ideoimaan villisti ”sana on vapaa” – osiossa.

Räyskälä-Säätiön hallitus on ajanmukaistamassa pitkän tähtäimen suunnitelmaansa sekä tarkastelemassa strategiaansa. Tämän kyselyn tuloksia tullaan käyttämään työkaluina suunnitelmia laadittaessa, joten nyt jos koskaan kannattaa vastata ja kertoa oma painava mielipiteensä!

Edellisen kerran tämä kysely tehtiin tammikuussa 2007. Silloiseen kyselyyn annetut vastaukset ovat edelleen arvokkaita ja käyttökelpoisia, mutta ehkä mieleen on tullut jotain uutta sanottavaa. Kysymykset ovat pääsääntöisesti samat, jotta vastauksia päästään vertailemaan keskenään.

Edellisen kyselyn jälkeen toteutuneet kehityskohteet (vesihuoltojärjestelmä, ajoharjoittelurata, yhteinen aamu-briefing kentän käyttäjille, motellin julkisivuremontti) on kyselystä nyt poistettu ja pari uutta on laitettu listalle.

Vastausaikaa on ainoastaan 20.9.2018 saakka, joten kirjoita vastauksesi nyt samoin tein, ettei unohdu!

Räyskälässä ollessani harrastan *
Required
Majoitun *
Required
Vietän Ilmailukeskuksessa aikaani vuodesta *
Required
Ilmailukeskuksen palveluista käytän *
Required
Onko Ilmailukeskuksen nykyinen palvelutaso mielestäsi riittävä *
Mikäli nykyinen palvelutaso ei mielestäsi ole riittävä, niin mitä haluaisit lisää tai missä mielestäsi olisi parantamisen varaa?
Yllä on muutama mahdollinen vaihtoehto mainittuna, kerro tässä lisää:
Jos Ilmailukeskuksen alueelle tarjoutuisi mahdollisuus mökkirakentamiselle, niin *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms