Dissabte, 8 d'Abril. Excursió amb BTT. Via verda Olot-Girona.
8 d’Abril de 2017 Via Verda ruta del carrilet. Excursió amb BTT de Les Preses (Olot) a Girona

Aquesta vegada l’Ivan i el Salvador ens proposen una passejada amb bicicleta seguint la via verda anomenada ruta del carrilet que comença a les Preses (Olot, la Garrotxa) fins a Girona. Una tranquil·la pedalada de 53 km.

Cal portar aigua, esmorzar i dinar, crema solar a més del material indispensable com bicicleta, casc, indumentària adequada, etc.

Hora i lloc de sortida: 7:30h de l’aparcament de l’avinguda Maria Girona (Termes romanes)

Hora i lloc d’arribada: 18:00/18:30, aproximadament, al pàrquing de l’avinguda Maria Girona (Termes romanes)

Dificultat: Baixa, encara que es una distáncia llarga es una pedalada no molt complicada.

Hi poden participar els menors més grans de 14 anys acompanyats d’un adult.

Tipus de desplaçament: Cotxe, bicicleta i furgoneta

Els vocals d’aquesta sortida son Ivan Bubi i Salvador Martínez i haurà una reunió informativa el divendres 7 d’abril de 2017.

Més informació sobre aquesta via verda aquí: http://www.viesverdes.cat/ES/53/ruta-del-carrilet-i.html
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
NUMERO DE SOCI *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT ALTRES.
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
SI ETS MENOR, NOM I DNI PERSONA RESPONSABLE DEL MENOR
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service