Afterwork & releasefest i Malmö
Afterwork & releasefest för BVS-metoden® och boken "Knäcka sociala koden - verktyg att bemöta beteendesvårigheter i skolan"


Under året 2018 har vi inom Paideia AB arbetat fram egna verktyg i arbetet med beteendesvårigheter som barn och unga uppvisar. Detta utmynnade i BVS-metoden® som står för Brandsläckaren, Vattenkannan och Sociala gymmet – tre verktyg som utgör en metod som hjälper professionella att arbeta åtgärdande, förebyggande och hälsofrämjande med beteendesvårigheter som barn och unga uppvisar genom kartläggning, strukturerade samtal och träning på kognitiva och sociala färdigheter. Parallellt innebär det även att du som professionell arbetar med dina egna färdigheter för att förbättra ditt bemötande och stärka ditt sociala ledarskap.

Metoden passar all sorts verksamheter där barn och unga vistas. Till metoden har vi även skrivit boken "Knäcka sociala koden - verktyg att bemöta beteendesvårigheter i skolan" som gavs ut i oktober 2018.


Vi vill bjuda in dig till vår fest så vi kan fira detta tillsammans! Där kommer vi bjuda på en GRATIS workshop och föreläsning där du får konkreta verktyg att arbeta med redan nästa dag! Efter det kommer vi att mingla, dricka och äta gott och njuta av varandras sällskap.

Om föreläsaren:
Jassim Ahmadi är socionom, författare och personalvetare med lång erfarenhet av barn- och ungdomsbehandling. Hans arbete i dag inriktar sig på bland annat skolutveckling på alla nivåer med fokus på bland annat trygghet och studiero. Han har utvecklat BVS-metoden® samt driver podcasten ”Knäcka sociala koden!”


Datum och tid för evenemang: 1 mars 2019 kl. 17-20
Evenemangsadress: Malmö, Fersens väg 9, vån 4
Kontakta oss på 0728 - 31 66 10 eller Info@bvsmetoden.se


Varmt välkommen!

Jassim Ahmadi - Knäcka sociala koden! (Foto Mikael M Johansson)
Namn *
Your answer
E-post *
Your answer
Välkommen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service