Kummacon 2022 talkoolaishaku
Oulussa tapahtuu taas kummia – tule sinäkin osaksi sitä! Kahdeksatta vuotta järjestettävä kirjallisuus- ja populaarikulttuuritapahtuma Kummacon (29.-30.10.2022, Tuiran koulu) etsii talkoolaisia monipuolisiin ja kiinnostaviin tehtäviin. Aiempaa kokemusta ei tarvita, asenne ratkaisee!

Haemme tällä hetkellä TALKOOLAISIA eli vänkäreitä. Vänkäreiden päivittäinen työpanos viikonloppuna on noin viisi tuntia. Talkoolaiset valitsevat itse toivomansa työtehtävän: työskentely useammassa kuin yhdessä tehtävässä on mahdollista.

Tapahtuman talkoolaisille järjestetään viikonloppuna muonitus sekä etukäteen varattuna t-paita (viimeistään 22.9.). Talkoolaiset osallistuvat yhteistyökumppanimme 50 € lahjakortin arvontaan. Järjestämme majoitusmahdollisuuden talkoolaisille. Talkoolaiset saavat toivoessaan vapautuksen Kumma Kirppiksen provisiosta, mikäli myyvät kirppiksellä tuotteitaan. Kaikki talkoolaiset saavat kutsun tapahtuman työvoiman kaatajaisiin eli loppukekkereihin. Talkoolaisilla on mahdollisuus pyytää työtodistus talkoolaisvastaavalta.

Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla on mahdollista liittyä conin järjestävän Studio Korppikela ry:n jäseniksi maksutta ja nauttia jäseneduista. Järjestämme talkoolaisille kuukausittain yhteisiä tutustumisiltoja esimerkiksi pelailun tai kahvittelun merkeissä livenä tai etänä. Talkoolaiset kutsutaan työvoiman omalle Discord-serverille. Suosittelemme siis hyppäämään mukaan jo tänään!

Työaikataulu muotoillaan ohjelmahaun päättymisen jälkeen syksyllä. Talkoolaisille tarjotaan täten mahdollisuus osallistua myös haluamiinsa ohjelmiin. Kannustamme talkoolaisiamme toteuttamaan tapahtumaan myös ohjelmaa itse ja työtunnit on aina mahdollista sopia ohjelmanjärjestämisen ympärille.

Tapahtuman TALKOOLAISTEN haku päättyy 30.9.2022

Tämän lomakkeen henkilötietoja käytetään tapahtuman talkoolaisten viestintään eikä tietoja luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille, ja tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on sitovaa ja peruutukset tulee aina ilmoittaa työvoimavastaavalle sähköpostitse tai puhelimitse.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Oletko kiinnostunut vastaavatehtävistä? Tehtävä voi sisältää koordinointi- tai esihenkilötehtäviä, jolloin saatat ohjata muita vapaaehtoisia yhdessä vastaavatiimin kanssa. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy