HFMC 2020 konferencia
Támogatói jelentkezés
Email address *
Felhívjuk a figyelmét, hogy részvételi szándéka esetén az értesítések illetve a számlázások miatt adataira szükségünk van. Kérjük, adja meg, hozzájárulását adatainak használatához, hogy értesítéseket tudjunk küldeni erről és további konferenciáinkról, szakmai rendezvényeinkről.
Hozzájárulok: *
Név: *
Mobil telefonszám: *
E-mail cím: *
Cég - Név: *
Cég - Irányítószám: *
Cég - Város: *
Cég - Cím: *
Cég - Telefonszám: *
Cég - Adószám: *
Támogatói, kiállítói jelentkezési lehetőségek
Támogatói kategóriák *
Támogatói kategóriák, amennyiben a COVID-19 miatt a konferenciát csak ONLINE tudjuk megtartani, a következőképpen változnak.
Alap fokozat: 130.000 Ft+ÁFA (listaár: 151.250,-Ft+ÁFA) Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján valamint az online konferencia kezdetekor megjelenik cégük logója az induló oldalon. A konferenciára történő jelentkezés külön fizetendő (belépési link a konferenciára).
Bronz fokozat: 180.000 Ft+ÁFA (listaár: 195.500,-Ft+ÁFA) Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján, egy fő részére részvételi díjmentességet biztosítunk (belépési link a konferenciára) valamint az online konferencia kezdetekor és a szünetekben megjelenik cégük logója az induló oldalon.
Ezüst fokozat: 240.000 Ft+ÁFA (listaár: 272.000,-Ft+ÁFA) Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján, egy fő részére részvételi díjmentességet biztosítunk (belépési link a konferenciára). Bemutatkozó előadást tarthatnak 10 perc terjedelemben valamint az online konferencia kezdetekor és a szünetekben megjelenik cégük logója az induló oldalon.
Arany fokozat: 295.000 Ft+ÁFA (listaár: 330.000,-Ft+ÁFA) Támogatóinkat feltüntetjük a konferencia kiadványában, köszöntő tablóján, egyoldalas cégismertető reklámfelületet biztosítunk az aktuális kiadványban és a konferencia honlapján, egy fő részére részvételi díjmentességet biztosítunk. Bemutatkozó előadást tarthatnak 10 perc terjedelemben valamint az online konferencia kezdetekor és a szünetekben megjelenik cégük logója az induló oldalon. A támogatás keretén belül a cég meghívhat két (nem a támogató cég dolgozóját) főt részvételi díjmentesen a konferenciára.
Amennyiben az Ezüst- vagy az Arany fokozatú támogatást választotta, kérem, adja meg az
- előadása címét:
- előadó nevét:
Megjegyzés:
Ennek az űrlapnak az elküldésével megerősítem részvételi szándékomat (támogatóként, illetve kiállítóként) a konferencián! Tudomásul veszem ha a jelentkezésemet visszavonom, akkor azt a következő feltételek szerint tehetem meg: a konferencia kezdése előtti 30. napig – kötbérmentesen, a 11-29 nap között a megbízási díj 40 %-nak a megfizetésével, 10-0 nap között 100 % díj kifizetésével. Kérjük, ha az alapfokozatú támogatói variációt választotta, akkor külön, küldje meg részvételi jelentkezési lapját is! Amennyiben további kollegák is részt kívánnak venni a konferencián akkor részükre is állítsanak ki jelentkezési lapot. Erről a linkről elérhetik a jelentkezési lapokat (https://forms.gle/FeAYCEK2MLAfuQrH7), ha innen tér át a jelentkezési lapra, akkor majd térjen vissza és fejezze be a Támogatói jelentkezését. *
Köszönjük válaszát, jelentkezése alapján rövidesen megküldjük díjbekérőnket/számlánkat!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy