Υποβολή ερωτήσεων για τη διαδικτυακή ημερίδα στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum "Covid-19: Οι πόλεις στην πρώτη γραμμή διαχείρισης, ανάκαμψης και δράσης"
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco μεταξύ 17:00-19:30.

Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα διαδικτυακά στην YouTube σελίδα της TIF HELEXPO.

Η ημερίδα με την θεματική «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση: Σχέδιο Ανάκαμψης από τον Covid-19 μέσω κρατικών ενισχύσεων και προγραμμάτων», θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17:00-18:15 με ομιλητές Δημάρχους Ελληνικών Πόλεων. Η ροή του προγράμματος και η σειρά ομιλιών παρουσιάζεται παρακάτω:

- Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας
- Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης
- Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλειος- Γεώργιος Λαμπρινός
- Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννης Ζαμπούκης
- Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς
- Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου

Η ημερίδα «Best City practices regarding the adjustment to Covid-19: the role of innovation and technology» θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 18:15 - 19:30 με ομιλητές Δημάρχους Ξένων Πόλεων. Η ημερίδα θα γίνει στα Αγγλικά. Η ροή του προγράμματος και η σειρά ομιλιών παρουσιάζεται παρακάτω:

- City of Thessaloniki, Mayor Konstantinos Zervas
- City of Limassol, Mayor Nicos Nicolaides
- City of Leipzig, Vice Mayor, Ulrich Hörning
- City of Nice, Deputy Mayor Christiane AMIEL

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει συζήτηση η οποία θα βασίζεται σε ερωτήματα που έχουν υποβληθεί από το κοινό κατά τη διάρκεια της ημερίδας (είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης) και θα αναγνωστούν από τον συντονιστή του πάνελ.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy