Pici Piac 2018. febr-márc. regisztráció / ÚJ jelentkezőknek
A Pici Piac egy babáknak-mamáknak-gyerekeknek szervezett dizájn vásár kizárólag válogatott minőségű, itthon készített, kézműves termékekkel vagy hazai prémium szolgáltatásokkal. Ezen a regisztrációs űrlapon keresztül a februári és márciusi Pici Piacokra (a 2 közül csak az egyikre!) lehet jelentkezni azoknak az ÚJ kiállítóknak, akiket a zsűri korábban még nem válogatott be.
A vásárok pontos ideje:
> 2018. február 11. vasárnap 9-18-ig >>> jelentkezési határidő: 2018. január 17. szerda éjfél >>> LEZÁRULT!
> 2018. március 11. vasárnap 9-18-ig >>> jelentkezési határidő: 2018. február 14. szerda éjfél >>> LEZÁRULT!
A vásárok helyszíne: Larus Étterem és Rendezvényközpont (http://larusevent.hu/ 1124 Budapest, Csörsz utca 18/b).
A vásárra ezen az űrlapon keresztül lehet csak regisztrálni (e-mailben, telefonon, facebookon nem érvényes a jelentkezés), majd a beérkezett jelentkezők közül a zsűri titkos szavazással választja ki azokat a márkákat, akik részt tudnak venni a vásáron. A zsűri által beválogatott jelentkezők közül időrendi sorrendben töltjük fel a helyeket a két időpontra. A zsűri minden jelentkezőt kiértesít, és legkésőbb a jelentkezési határidő letelte után 1 héttel mindenki kap e-mailt a döntésről.
A zsűri a következő szempontokat veszi figyelembe a kiválasztásnál:
- magas minőség és esztétikai érték
- érdekesség, relevancia a célcsoport számára
- egyediség, különlegesség
- hazai készítésű / tervezésű termék vagy nyújtott szolgáltatás
Email address *
A jelentkező adatai
Mi a márka neve, amivel részt szeretnél venni a vásáron? *
A márka oldala, ahol képek is láthatóak a termékről / szolgáltatásról *
Fontos, hogy jó minőségű fotók legyenek és minimum 1 link megadása kötelező, ami lehet a facebook oldalad, a weboldalad, blogod stb. Miért kérjük? Azért, mert anélkül, hogy látnánk képeket a termékedről, nem tudjuk eldönteni, hogy mennyire passzolnál a vásár profiljába.
A vásáron milyen termékekkel/szolgáltatásokkal szeretnél megjelenni? *
Kérlek, röviden, felsorolásszerűen írd le a termékkategóriákat! Pl. hordozó, babacipő, gyerekszoba dekoráció, babaruha, textiljáték, natúrkozmetikum...
A márkád bemutatása 1, azaz egy lényegretörő, frappáns mondatban *
A Pici Piac weboldalán (https://www.babyberry.hu/picipiac) a kiállítók listáját szeretnénk bővíteni egy nagyon rövid leírással, hogy a vásárlókat még jobban tudjuk tájékoztatni arról, hogy kikkel találkozhatnak az adott vásáron. Amennyiben túl hosszú a szöveg, mi fogjuk lerövidíteni, amiért felelősséget nem tudunk vállalni!
A márkád bemutatása 3 mondatban (max. 800 karakter) *
Amennyiben a zsűri beválogat, ez lesz a facebookon is a bemutatkozó szöveged! Amennyiben túl hosszú a szöveg, mi fogjuk lerövidíteni, amiért felelősséget nem tudunk vállalni!
Kapcsolattartó
Kontakt személy neve *
Kompetens személy, akivel a kapcsolatot tarthatjuk vásárral kapcsolatos infók, számlázás és a márkával kapcsolatos kérdések ügyében
e-mail címe *
Kérlek, figyelj, hogy ne legyen benne elgépelés, mert erre az e-mail címre fogjuk Neked küldeni a visszaigazolást, hogy jöhetsz-e + később a fontos infókat!
Mobil száma *
Számlázási adatok
Cégnév *
Számlázási cím *
Adószám *
REGISZTRÁCIÓS LEHETŐSÉGEK
Minden Pici Piacon részt vevő márkának jár egy facebook poszt a vásár hivatalos oldalán. A bemutatkozáshoz az általad fent írt szöveget fogjuk felhasználni + kérünk majd Tőled max. 6 fotót is a későbbiekben (amennyiben elfogadtuk a regisztrációdat).
Melyik vásáron szeretnél részt venni? *
A túljelentkezésre és a limitált mennyiségű férőhelyekre való tekintettel a jelentkezést korlátoztuk, így csak az egyik időpontra lehet jelentkezni.
Hány helyet szeretnél? *
Amennyiben nem kérsz asztalt, mert saját bútort / állványt hozol, abban az esetben is jelöld meg, hogy mennyi helyre van szükséged! 1 hely (függetlenül attól, hogy mekkora asztalt kérsz vagy hozol) 160 cm x 160 cm saját területet jelent, ennyivel tudsz gazdálkodni szabadon. Minden hely mellett van további kb. 40 cm széles szabad terület, ahol mászkálni tudsz a standod és a vásárlók között. Így jár mindenkinek 2 méternyi széles hely a berendezéstől függetlenül.
Milyen méretű asztalt kérsz? *
A kérésedet igyekszünk maximálisan figyelembe venni, de az asztal beosztásnál előfordulhat, hogy mégsem a kívánt méretű asztalt fogod kapni. Az asztalok beosztásánál elsődlegesen a jelentkezési sorrendet vesszük figyelembe.
Elektromos áramra szükséged lesz a standodnál? *
Mi csak a konnektort biztosítjuk az asztalod közelében, de ha szeretnél hosszabbítót, azt magadnak kell hoznod.
Szeretnél igényelni parkolóhelyet a LARUS mélygarázsában? Egész napra kedvezményesen: 2.000 Ft + áfa (egyszeri ki- és behajtással!) *
A mélygarázs közvetlen liftes összeköttetésben van a rendezvényteremmel. Ha nem foglalsz helyet rajtunk keresztül egész napra, akkor csak 9 óra után lehet behajtani a mélygarázsba és utána 450 Ft/óráért lehet bent parkolni, amíg vannak szabad helyek. Az utcán a parkolás teljesen ingyenes, de szombaton bio piac van a szomszédban, így a szoksásosnál is hamarabb elfogynak az utcai parkolóhelyek! A BelFeszt esetében nincs külön parkolóház, az utcán lehet majd parkolni, de a kipakolás idejére be lehet majd hajtani a helyszínre a kiállítók számára.
KOMMUNIKÁCIÓS LEHETŐSÉGEK
A Pici Piacon természetesen részt tudsz venni úgy, hogy semmilyen kiegészítő kommunikációs lehetőséget nem kérsz, csak az asztalért fizetsz, illetve egy bemutatkozó facebook posztot mindenképpen kapsz majd. Azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a kiállítók, akik a vásár előtt intenzív kampányt folytatnak, és ezáltal "felkészítik" a vásárlókat, sokkal nagyobb forgalmat bonyolítanak a helyszínen és a vásár utáni hetekben is, mint azok, akik nem használták ki a saját csatornáikat, illetve a Pici Piac által biztosított kommunikációs lehetőségeket.
Az alábbi lehetőségek közül választhatsz egyet-egyet, vagy akár igénybe veheted az összeset is kedvezményes csomagáron.
facebook nyereményjáték
A játék mechanizmusa: minden nap bemutatunk egy-egy terméket/szolgáltatást a Pici Piac esemény oldalán, amit meg lehet nyerni. A játékosoknak 2 dolgot kell tenniük: fel kell iratkozniuk a Pici Piac hírlevelére és válaszolniuk kell a facebook posztban feltett kérdésre, ami természetesen az adott termékkel kapcsolatos. A nyereményjátékhoz Te határozod meg, hogy milyen terméket ajánlasz fel (saját költségen), mi legyen a megválaszolandó kérdés és 1 db fotót is közzéteszünk a nyereményről (lehet montázs is). A nyeremény eljuttatása a nyertes számára is a Te feladatod, ezt a nyertessel már közvetlenül Te tudod egyeztetni.
A facebook nyereményjátékban való részvétel díja: 3.000 Ft + áfa
Szeretnél részt venni a Pici Piac hivatalos facebook nyereményjátékában? *
A Pici Piac hivatalos facebook nyereményjátékában való részvétel díja: 3.000 Ft + áfa
Önálló, saját hírlevél a Pici Piac teljes adatbázisára
Ezzel a lehetőséggel az összes Pici Piac hírlevél feliratkozónak tudsz rajtunk keresztül küldeni egy önálló e-mailt, amiben csak az általad megadott szöveg, képek, linkek szerepelnek, az egész e-mail csak a Te márkádról / híredről / akciódról / nyereményjátékodról szól. A hírlevél időzítését is Te határozod meg, kiküldheted még a Pici Piac előtt vagy bármikor máskor az év folyamán, amikor egy újdonságot, hírt, akciót szeretnél megtámogatni és minél több emberhez eljuttatni. A Pici Piac adatbázisában több mint 8.000 fő található, a hírlevelek megnyitási aránya akár 20-25% is lehet, ami bőven az iparági átlag fölött van (köszönhetően a jó minőségű, affinis feliratkozói bázisnak).
Az önálló, saját hírlevél kiküldés egyszeri díja: 10.000 Ft + áfa, ami egy kampány értékelő riportot is tartalmaz.
Szeretnél egy saját, önálló hírlevelet küldeni a Pici Piac teljes adatbázisára? *
A hírlevél kiküldés díja: 10.000 Ft + áfa
Kiemelt facebook hirdetés
A facebook hirdetéssel megtöbbszörözheted a posztod elérését, és egy minimális támogatással is több ezer releváns emberhez eljuttathatod az üzeneted. A saját bemutatkozó posztodat mindenképpen kitesszük a Pici Piac hivatalos facebook oldalára (hiszen ez ingyenesen jár a regisztrációhoz), a hirdetés igénybevételével azonban extra támogatást is adunk ugyanennek a bejegyzésnek az organikus elérésen felül: ennek díját teljes egészében a hirdetésre fordítjuk, vagyis ezen lehetőség igénylése esetén a saját posztodat 1.000 Ft-os büdzsével hirdetjük meg pluszban, hogy még nagyobb célcsoporthoz eljusson.
A facebook hirdetés díja: 1.000 Ft + áfa
Szeretnéd pluszban megtámogatni a bemutatkozó posztodat facebook hirdetéssel? *
A kiemelt facebook hirdetés díja: 1.000 Ft + áfa
Helyszíni tombola - ÚJDONSÁG!
Újdonság lesz a májusi Pici Piacon a tombola: minden (fél)órában szeretnénk kisorsolni egy meglepetést a vásáron részt vevő látogatók között. Ehhez a helyszínen kell majd regisztrálni és a nyerteseket is a helyszínen sorsoljuk, majd ajándékozzuk meg (a nyereményeket nem postázzuk!). A tombolába várjuk a termék felajánlásokat, amiket a helyszínen kiállítunk a regisztrációs pult mellett, valamint a felajánlott termékeket / márkákat a vásár előtt egy-egy önálló posztban be is mutatunk instagramon. A nagyobb értékű ajándékokat a nap végefelé fogjuk sorsolni, ezzel is motiválva a vásárlókat, hogy délután minél többen jöjjenek. A nagyobb értékű termékek így hosszabb ideig lesznek kihelyezve a helyszínen. :) A tombolában való részvétel teljesen ingyenes, mindössze egy felajánlott terméket szeretnénk kérni Tőletek, amit elég a helyszínen odaadnotok nekünk.
Szeretnél felajánlani egy saját terméket a tombolára? *
A tombolában való részvétel ingyenes.
Kedvezményes csomagár
Amennyiben szeretnéd kiaknázni a Pici Piac által nyújtott összes kommunikációs lehetőséget, létrehoztunk egy csomagárat, amivel kedvezményesen tudod ezeket igénybe venni:
> részvétel a Pici Piac hivatalos facebook nyereményjátékában: 3.000 Ft+áfa
> önálló, saját hírlevél a Pici Piac teljes adatbázisára: 10.000 Ft+áfa
> saját bemutatkozó poszt támogatása kiemelt facebook hirdetéssel: 1.000 Ft+áfa
> részvétel a helyszíni tombolában: ingyenes
Összesen: 14.000 Ft+áfa helyett 12.500 Ft+áfa

A fenti csomagár természetesen a regisztrációs díjon felül értendő.

Szeretnél élni a Pici Piac összes kommunikációs lehetőségével kedvezményes csomagáron? *
A Pici Piac kedvezményes csomagban (nyereményjáték + saját hírlevél + facebook hirdetés) való részvétel díja kedvezményesen: 12.500 Ft
MEGJEGYZÉS
Ha szeretnél bármi megjegyzést fűzni a jelentkezésedhez, itt megteheted.
A PICI PIACON VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI
- a vásárra csak saját termékkel/szolgáltatással lehet jelentkezni, és ezen regisztráció elküldésével nyilatkozol, hogy az általad készített termék / kínált szolgáltatás a saját szellemi terméked, aminek minden jogdíját (vagy más hazai termék esetén annak forgalmazási jogát) birtoklod
- az űrlap kitöltése még nem jelent automatikus részvételt, a jelentkezőket a fenti szabályok figyelembevételével mi választjuk ki
- amennyiben elfogadtuk a regisztrációdat, e-mailben értesítünk és megírjuk a fizetendő regisztrációs díjat, fizetési határidőt és a bankszámlaszámot, ahova utalni kell
- a regisztrációs díjról az utalás beérkezése után elektronikus számlát állítunk ki, amit a fenti e-mail címre küldünk majd el
- a regisztráció csak a fenti díj beérkezésével lesz teljes, aki nem utal időben, azok helyett új kiállítókat választunk
- az asztalok beosztását mi intézzük, ezen utólag nincs lehetőség módosítani
- mindenki maga felel a hatályos jogszabályoknak való megfelelésről, vagyis hogy az általad értékesített termékekkel kapcsolatban minden engedéllyel rendelkezel, minden számlázási, nyugtaadási kötelezettségnek eleget teszel, valamint a vásáron a saját és segítőid foglalkoztatásáért, bejelentéséért is te felelsz.
- a részvételed visszamondása esetén a befizetett regisztrációs díj nem jár vissza
Az űrlap kitöltésével elfogadod a Pici Piac regisztrációs feltételeit és magadra nézve kötelező érvényűnek tekinted. *
Amennyiben elfogadod a Pici Piac regisztrációs feltételeit, kérlek, tegyél egy pipát!
Required
A szervező adatai
Cégnév: My babyberry Kft.
Cím: 1122 Budapest, Maros utca 24.
Adószám: 24982795-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-192894
Kapcsolattartó: Katona Eszter
Telefonszám: 70/319-9824
E-mail cím: picipiac@babyberry.hu
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Babyberry. - Terms of Service - Additional Terms