Formulari de preinscripció Formació Activistes Eivissa 2019 - Obertament Balears
(versió català)
3 Salut Mental organitza la primera formació d’activistes d'Obertament Balears a Eivissa perquè la lluita contra els prejudicis, els estereotips i la discriminació per raons de salut mental només és possible mitjançant l’apoderament de les persones amb experiència viscuda.
A partir d’aquesta formació els activistes podran participar en el disseny de projectes contra l’estigma, explicar la seva història a públics diversos o als mitjans de comunicació.

DATES:
13, 14, 20 i 21 de desembre de 2019 (divendres de 15'30h a 19'30h i dissabtes de 9.30 a 14 h)
LLOC:
Casal d'Igualtat (Av. de la Pau s/n amb cantonada amb carrer sant Cristòfol - Eivissa)
DESTINATARIS:
Persones que han viscut o viuen un trastorn de salut mental i que volen implicar-se personalment i col·lectivament per erradicar l'estigma de la nostra societat.
COST:
La participació és gratuïta però requereix constància i implicació. Obertament Balears es fa càrrec dels costos de desplaçament.
Obertament Balears, projecte vinculat a 3 Salut Mental, compta amb el finançament de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears amb càrrec a l’assignació del 0,7 % de l’IRPF.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(versión castellano)
3 Salut Mental organiza la primera formación de activistas de Obertament Balears en Ibiza porque la lucha contra los prejuicios, los estereotipos y la discriminación por razones de salud mental solo es posible mediante el apoderamiento de las personas con experiencia vivida.
A partir de esta formación los activistas podrán participar en el diseño de proyectos contra el estigma, explicar su historia a públicos diversos o a los medios de comunicación.

FECHAS:
13, 14, 20 y 21 de diciembre de 2019 (viernes de 15'30h a 19'30h y sábados de 9.30 a 14h)
LUGAR:
Casal d'Igualtat (Av. de la Pau s/n amb cantonada amb carrer sant Cristòfol - Eivissa)
DESTINATARIOS:
Personas que han vivido o viven un trastorno de salud mental y que quieren implicarse personalmente y colectivamente par aerradicar el estigma de nuestra sociedad.
COSTE:
La participación es gratuita pero requiere constancia e implicación. Obertament Balears se hace cargo de los costes de desplazamiento.
Obertament Balears, proyecto vinculado a 3 Salut Mental, cuenta con la financiación de la Comunidad Autónoma de las Islas Baleares con cargo a la asignación del 0,7% del IRPF.
Email address *
Obrim portes contra l'estigma per raons de salut mental, t'hi apuntes?
Nom i cognoms/ Nombre y apellidos *
Your answer
Data de naixement/ Fecha de nacimiento *
Your answer
DNI *
Your answer
Gènere/ Género *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy