Lupa Wikimetrics-seurantaan

Kiitos osallistumisesta Tuo kulttuuri Wikipediaan -sarjaan! Wikimedia-säätiö ja Wikimedia Suomi ry haluavat oppia lisää siitä, kuinka käyttäjät osallistuvat Wikipediaan ja sen sisarprojekteihin, jotta niitä voisi kehittää paremmiksi ja hauskemmiksi. Voit auttaa parantamaan projekteja ja tällaisia tapahtumia antamalla luvan seurata kuinka sinä (käyttäjätunnuksellasi) käytät Wikimedia-saitteja tilaisuuden aikana ja sen jälkeen. Esimerkiksi seuraamalla sitä, jatkatko Wikimedia-projektien muokkaamista tilaisuuden jälkeen, voimme mitata tämän ja vastaavien tapahtumien tehokkuutta.

Suostuessasi auttamaan meitä tällä tavalla, liitämme sinut samaan ryhmään muiden tämän tapahtuman osallistujien kanssa, jotka ovat myös antaneet luvan julkisesti saatavilla olevien Wikimedia-käyttäytymistä kuvaavien tietojensa seuraamiseen. Kolmansien osapuolien kanssa ei jaeta mitään yksilöivää tietoa, kuten omaa nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi, syntymäaikaasi tai puhelinnumeroasi. Voimme jakaa tietoa yhteenvetona tai anonymisoituna.

Huomaathan, että Wikimedia-säätiö tai Wikimedia Suomi ry voi kerätä, tallettaa, käyttää, muokata, välittää, arkistoida, tuhota tai muuten prosessoida julkisesti saatavaa ja antamiasi tietoja ja niitä voidaan siirtää Yhdysvaltoihin ja muihin maihin tai niistä pois. Mailla ei välttämättä ole samanlaista yksityisyydensuojasäädäntöä kuin Suomessa.

Jos suostut yllämainittuihin ehtoihin ja haluat auttaa projektien arvioimisessa, lisää nimesi kohtaan "Allekirjoitus" allaolevassa lomakkeessa.

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question