Crewansökan 2020
Vad kul att du vill vara crew under Nordsken!

Som crew får du, förutom en härlig gemenskap och fantastiska upplevelser, gratis inträde till hela evenemanget Nordsken, mat i anslutning till dina pass, sovplats i crewsovsal, en t-shirt, tillgång till crewområdet, gratis medlemskap i Nordskens vänner, tillträde till efterfesten och om du gör ett bra jobb - goda referenser på ditt CV!

När du anmäler intresse till områden kan du välja så många du vill, vi kommer sedan att placera dig i ett eller flera av de teamen.

För att jobba som crew på Nordsken så behöver du vara medlem i Sverokföreningen Nordskens Vänner för att kunna ta del av den försäkringen vi har under evenemanget. Medlemsskapet är gratis och instruktioner för att bli medlem får du om du blir antagen som crew.

Har du frågor eller funderingar kan du mejla hr@nordsken.se.

Dina uppgifter behandlas i enlighet med GDPR.
Förnamn *
Efternamn *
Mejladress *
Bekräfta mejladress *
Telefonnummer *
Ålder *
Vars bor du? *
Ditt personliga pronomen: *
Required
Jag är intresserad av att jobba med: *
Required
Berätta lite om dig själv, t.ex intressen, vad du är bra på, har du jobbat på Nordsken förut, vem har du jobbat med isåfall, varför vill du vara crew? *
Är du intresserad av att ta ett större ansvar, ex. som TA eller OA? Om ja, vilken roll är du intresserad av, varför är du intresserad av den?
Behöver du crewsovplats? (sovsal) *
När vill du jobba? *
Required
Vad är din t-shirt storlek? (de är små i storleken) *
Har du några allergier, special-kost eller annat vi behöver veta om?
Övriga kommentarer:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nordsken. Report Abuse