Komáromi Úszóklub SE. úszótanfolyama 2020
A Komáromi Úszóklub Sportegyesület úszótanfolyamot indít 2020.09.21.-2020.12.18. közötti időszakban. Szeptemberben az oktatásra járó gyermekek ingyenesen látogathatják a foglalkozásokat, októbertől kezdve a tanfolyam díja 16.000 Ft/fő.
A tanfolyam célja az úszás alapjainak oktatása (vízhez szoktatás, siklás, lábtechnika).
Az úszótanfolyam a Magyar Úszó Szövetség "Minden gyermek tanuljon meg úszni - ússz egy hosszt!" program részeként kerül lebonyolításra.

A tanfolyamon 2014-2015-ben született fiúk és lányok vehetnek részt.

Oktatási időpont: Hétfő + Szerda 16:30-17:15

Oktatás helyszíne: komáromi fedett uszoda oktató medencéje.

Az oktatás menete: A Solaris Kemping recepción keresztül a szülők a gyerekeket konténeres öltözőkhöz kísérik. Minden gyermeket 1 szülő kísérhet és segíthet az öltözködésben. A szülők az oktatás ideje alatt nem tartózkodhatnak az uszodában, a konténeres öltöző folyosóján várakozhatnak. Az uszoda térben van WC, az oktatás előtt van lehetőség a WC használatára, amennyiben a szülő segíteni szeretne gyermekének, papucsban beléphet az uszodába. Az első tanfolyam előtt 30 perccel tájékoztatót tartunk a konténeres öltöző folyosóján, ahol lehetőség lesz olyan részletek tisztázására, amit ez a tájékoztató nem tartalmaz, ha valakinek addig további kérdései vannak, a lent megadott elérhetőségen tud információt kapni. A tanfolyam végén bemutató foglalkozást tartunk, ahol a szülők részt vehetnek, az időpontról később adunk tájékoztatást e-mailben.

Kapcsolattartás: e-mailben komaromi.uszose@gmail.com,
telefonon Szakál Bence tanfolyam vezető: 0630-377-2392.

A tanfolyamon szükséges ruházat és felszerelés: fiúknak megköthető úszónadrág, lányoknak úszódressz (bikini nem jó), úszószemüveg, úszósapka (kötelező), papucs, köntös, ezek megvásárolhatók például a www.aquasportbolt.hu webáruházban.

Az oktatást a Komáromi Úszóklub SE. szakképzett, a Magyar Úszó Szövetség oktatói és edzői licenszével rendelkező úszóedzői és oktatói vezetik.

Az oktatás októberi, novemberi és decemberi díját minden hónap első napjáig előre kell befizetni a Komáromi Úszóklub SE. bankszámlájára az egyesület által kiállított számla ellenében. Készpénzes fizetési lehetőség is van az oktatás helyszínén, ennek időpontjai később kerülnek meghatározásra.

A tanfolyamra az alábbi kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni.
Gyermek neve *
Gyermek születési dátuma *
MM
/
DD
/
YYYY
Gyermek lakcíme
Szülő neve *
Szülő e-mail címe *
Szülő telefonszáma *
Van-e a gyermeknek olyan betegsége, amelyet az oktatónak tudnia kell pl. asztma? *
Ha az előző kérdésre "van" a válasz, a betegség megnevezése
Melyik fizetési módot választja? *
Kijelentem, hogy a fent megadott válaszok a valóságnak megfelelnek *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy