Anmälan till Biljardgalan 19 oktober 2019
Behandling av personuppgifter: Vi behöver samla in dina personuppgifter för att administrera anmälan till Biljardgalan med tillhörande middag. De personuppgifter vi samlar in framkommer av anmälningsformuläret.
Anmälan senast den 18 september
Biljardgalan 2019 hålls i samband med Föreningskonferensen den 19 oktober på Scandic Triangeln i Malmö. Galan med tillhörande galamiddag är öppen för alla att delta på. Deltagare i konferensen behöver inte göra en separat anmälan till Biljardgalan. Resa och boende är inte subventionerat av förbundet om man enbart deltar i galan med tillhörande middag.
Namn *
E-post *
Mobilnummer
Adress *
Förening
Kostnad
Middag och Biljardgalan kostar 200 kr. Summan kommer att faktureras. I summan ingår trerättersmiddag och måltidsdryck. Inköp av alkohol bekostas själv på plats.
Avanmälan
Vid avanmälan efter den 22 september kommer du att faktureras för förbundets kostnader för mat i enlighet med Scandics avbokningsvillkor, cirka 500 kr.
Ange eventuella allergier eller specialkost
Boende
Du bokar och bekostar själv ditt eventuella boende. Vi har reserverat ett antal rum på Scandic Triangeln. Ange bokningskod: BSVE181019. Boka senast den 18 september.
Vi ses i Malmö!
Trerättersmiddag kl 18.30
Biljardgalan kl 20.30 - ca 22.00
Efterfest och mingel kl 22.00 - stängning

Plats: Scandic Triangeln, Malmö

Mer information på biljardforbundet.se
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy