Intresseanmälan till volontärskap i Stjärnjouren HT-19
Anmäl dig här för att bli volontär i Stjärnjouren genom att besvara följande frågor. Vi kommer sedan kontakta dig för att boka in en infoträff då du även får mer information om grundutbildningen och uppdraget.

Hör gärna av dig till info@stjarnjouren.nu eller till Erika på, 0728778208 eller Marit på 0720190670, om du har några frågor!
Namn *
Your answer
Ålder *
Your answer
Mejladress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Vill du berätta lite kort om dig själv? *
Your answer
Varför vill du engagera dig i Stjärnjouren? *
Your answer
Stjärnjouren är en ideell feministisk förening som är partipolitiskt och religiöst obunden. Vad tänker du om det? *
Max 200 tecken
Your answer
Stjärnjourens verksamhet:
Stjärnjouren har tre olika typer av verksamheter där du som volontär kan välja att engagera dig utifrån dina intressen och kunskaper. Det går självklart bra att vara med på alla dessa om du vill, eller ändra dig i framtiden.

1. Kontaktjouren
I kontaktjouren erbjuder vi stöd till tjejer och transpersoner som tar kontakt med oss genom chatt, mejl och telefon. Stödsamtalen kan handla om allt från frågor om kroppen eller psykisk ohälsa, till att de eller någon de känner, har utsatts för våld eller kränkningar. Om du sitter i kontaktjouren behöver du kunna engagera dig ett pass i månaden (kl.18-21) i Sundbyberg.

2. Workshops
Stjärnjouren jobbar även förebyggande genom vårt utåtriktade arbete som handlar om att synliggöra och problematisera ojämlikhet utifrån kön, normer, makt och handlingsutrymme, genom workshops i skolor.
Som workshopledare behöver du kunna engagera dig ett par timmar dagtid vissa veckodagar i Sundbyberg, samt avsätta tid för planering/förberedelser tillsammans med din workshopkollega.

3. Stjärnhäng och utåtriktade aktiviteter
Vi söker även volontärer som vill vara med och planera och genomföra aktiviteter och grupper, i förebyggande syfte. Det kan till exempel vara aktiviteter för målgruppen som diskussionsgrupper, roliga och stärkande evenemang eller läger.
Har du möjlighet att engagera dig två tillfällen (ca 5 timmar totalt) i månaden? *
Your answer
Utbildningen för nya volontärer kommer äga rum helgen den 14, 15 september och 18:e eller 25: e (kvällstid), beroende på vilket uppdrag du är intresserad av. För att engagera dig hos oss behöver du kunna medverka vid dessa tillfällen. Kommer du ha möjlighet att delta under dessa utbildningstillfällen? *
Efter att du skickat in din intresseanmälan vill vi gärna ses på en infoträff för att berätta mer om uppdragen och träffa dig. Markera det datum som du kan komma till Stjärnjouren (kallelse skickas separat). *
Är det någonting annat som du vill att vi ska veta? Ange gärna allergier och matpreferenser här:
Your answer
Samtycker du till att Stjärnjouren spar dina personuppgifter om du väljer att engagera dig? (Om du väljer att inte gå vidare raderar vi alla känsliga uppgifter) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy