Inscripció 2ª Nit Solidària del Grup Terraza
Conjuntament amb la Fundació Salut Empordà, us donem la benvinguda a la segona nit solidària del Terraza Grup , que aquest any anirà en benefici de l'institut d'investigació Gloria Compte.

Us convidem a participar en aquesta ocasió especial on podreu omplir el vostre formulari d'inscripció per al sopar de gala benèfic que tindrà lloc el dia 17 d'octubre del 2023 al nostre Hotel Spa Terraza. Aquest formulari us permetrà confirmar la vostra assistència a aquest esdeveniment únic, on podreu gaudir de la deliciosa cuina de proximitat i fer una contribució altruista a la fundació.
L'import de la inscripció per al sopar és de 100€, i tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a la Fundació Salut Empordà. Teniu diverses opcions de pagament disponibles:
  • Ingrés bancari: Podeu realitzar un ingrés al compte bancari indicat (ES94 2100 0013 7402 0086 1918 (CAIXA) i envia el justificant a info@hotelterraza.com i comunicacio@salutemporda.cat amb el nom de la reserva.
  • Pagament amb targeta: També teniu l'opció de pagar amb targeta el mateix dia del sopar.
Si preferiu fer una donació sense inscriure-us al sopar, podeu fer-ho mitjançant la web
https://salutemporda.helpbysc.com/recerca o bé per Bizum amb el número 07833. Aquests mètodes de pagament estan disponibles per a la "fila 0". A més, si desitgeu rebre un certificat pel vostre donatiu, podeu sol·licitar-lo enviant un correu electrònic a comunicacio@salutemporda.cat.
Us agraïm la vostra participació en aquesta acció solidària, que ens ajudarà a fer de l'Alt Empordà una comarca molt més unida i solidària.

Us esperem a tots!
Nom de la reserva *
Número d'assistents *
E-mail o telèfon de contacte *
Si tens alguna al·lèrgia o intolerancia, indica-ho aquí
Comentaris, preguntes o suggerències 👇
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Grup Terraza. Report Abuse