BorderBrass meets 'Tom Trombon' 23/04/22
Beste muziekliefhebber,

Brassband BorderBrass vzw nodigt u graag uit op 'BorderBrass meets .... Tommy -Tom Trombone - Verschoore, concert op zaterdag 23 april 2022 in de Rabboenizaal te Hoogstraten. We beloven dat dit optreden u opnieuw blij zal maken. De muzikanten hebben er alles aan gedaan om een prachtig afgewerkt evenement te verzorgen.

De gastsolist brengt samen met het orkest geweldige, soms virtuoze, muziek. Hij is als solotrombonist verbonden aan bijna grote (inter)nationale orkesten en thuis in diverse stijlen. Daarnaast is hij vaste bandlid bij Cargo Mas (Sam Vloemans) en veelgevraagd muzikant in de bigbandwereld. Dus u mag het beste van deze topper verwachten.

Op basis van deze inschrijving wordt het aantal reservaties genoteerd en hoeft u geen kaarten te bewaren of voor te leggen. Jongeren geboren na 2005 hebben gratis toegang.

Je kan ook eventueel een 'BorderPass 2022' bestellen via de concertagenda van www.brassbandborderbrass.be dat ook gratis toegang geeft tot dit concert. Daarnaast zijn er nog andere voordelen aan deze kaart verbonden.

Dank voor uw sympathie, belangstelling en aanwezigheid.

Brassband BorderBrass vzw
Sign in to Google to save your progress. Learn more
naam *
voornaam *
e-mail *
BorderPass 2022 *
Eigenaars van een BorderPass 2022 duiden hier "Ja" aan. Indien je voorafgaandelijk via www.brassbandborderbrass.be op je eigen naam een BorderPass bestelt, mag je hier ook "Ja" aanduiden en krijg je de beste voorwaarden voor dit concert en de volgende concerten. De kostprijs van deze voordeel/steunkaart bedraagt amper 39,- EUR per kalenderjaar.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy