Levende Stenen
Wil je betrokken zijn bij onze gemeente? Dat kan! In De Levende Stenen (dit formulier) zijn alle taken en activiteiten opgenomen, die vanuit onze gemeente worden georganiseerd.

Levende Stenen?
1 Petrus 2:5 stelt: En jullie moeten je ook zelf laten gebruiken als levende stenen waarmee een geestelijk huis wordt gebouwd.

Ons kerkelijk seizoen loopt van 1 september tot 1 september. Ook in het huidige seizoen worden de activiteiten/taken door veel mensen uitgevoerd. Per 1 september leggen alle mensen (m.u.v. oudsten en bestuur) hun huidige taken neer. De bedoeling is dat iedereen die onze gemeente bezoekt, zich afvraagt welke plek hij/zij binnen onze gemeente wil vullen in het komende jaar.

U hoeft geen lid te zijn van onze gemeente om actief deel te nemen aan de diverse activiteiten.

Na het invullen van De Levende Stenen zal de desbetreffende coördinator contact met u opnemen.

We zien met jullie uit naar een gezegend seizoen waarin een ieder op zijn en haar wijze meewerkt aan de bouw van het geestelijk huis.

Het dagelijks bestuur

Email address *
Uw gegevens
Als Evangelische Gemeente Bommelerwaard gaan we vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. We slaan ze op in meerdere databases, zodat we je optimaal kunnen informeren over zaken die de gemeente aan gaan. Ook zijn deze gegevens beschikbaar via de website (achter een login). We zullen uw gegevens nooit doorgeven aan derden.
Ik geef toestemming voor het opslaan en gebruiken van mijn gegevens. *
Wat is je voornaam? *
Your answer
Wat is het voorvoegsel bij je achternaam? (bijv. de/van/van der)
Your answer
Wat is je achternaam? *
Your answer
Straat + huisnummer
Your answer
Postcode ( bijv. 5301 PA)
Your answer
Woonplaats
Your answer
Wat is je telefoonnummer? (bijv. 06-12345678)
Your answer
PassiePost
Door middel van de PassiePost wordt je wekelijks digitaal op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van deze gemeente.
Wil je de PassiePost ontvangen?
Gebedsmail
Een groep mensen bidt thuis voor verschillende gebedspunten. Deze bidders gaan niet in gesprek met de persoon die om gebed vraagt; zij zijn er om te bidden. Wanneer je je aanmeldt om mee te bidden, ontvang je per e-mail de gebedsoproepen die worden gemeld.
Wil je de gebedsmails ontvangen?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.