Înscriere ateliere EDUEVO
Acest formular este folosit exclusiv pentru inscrierea la atelierere EduEvo - Kinder- und Jugendverein. Atelierele EduEvo se adresează tinerilor care învață limba germană în format matern sau intensiv și doresc ca prin atelierele noastre să trăiască limba în diverse contexte reale de viață. Prin atelierele oferite se poate dezvolta pe lângă limba germană în context real, o serie de multe alte competențe pentru viața de zi cu zi. Mai multe detalii despre ateliere găsiți pe: https://www.facebook.com/AsociatiaEduEvo 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Atelierele EduEvo
𝟏. ”𝐃𝐞𝐯𝐢𝐧𝐨 𝐮𝐧 𝐁𝐥𝐨𝐠𝐠𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬!”

Dacă îți dorești să înveți cum să faci fotografii de calitate, cum să filmezi într-un mod profesionist, dar și cum să creezi și să menții un blog - atelierul acesta în limba germană este pentru tine!

Bernhard Moestl, fotograf profesionist și autor de bestseller internațional, este facilitatorul acestui atelier.

🗓️ Când? În fiecare miercuri, începând cu 13 octombrie, 10 sesiuni
⏰ Orar? De la 17 la 18:30.
🟢 Costuri? 990 RON - preț promoțional!

𝟐. 𝐀𝐫𝐭𝐚

Sunteți gata de o călătorie interactivă în istoria artei? 🎨

Vă invităm la un atelier dinamic care te va purta de la picturile rupestre, la egipteni, greci… și până la arta modernă. Capodopere celebre vor fi explicate pe înțelesul copiilor, ascultând muzica epocii specifice în fundal, clădind bazele și principiile unei educații artistice.

Scopul acestui atelier este acela de a-i încuraja pe copii și de a le deschide apetitul spre a privi și a descoperi arta în toate formele ei, să acumuleze informații noi și să aibă bucurie și respect pentru cultura artistică.

Atelierul de istoria artei este facilitat de Maria Petrișor Bobancu  artist plastic și designer brașovean.

🗓️ Când? În fiecare luni, începând cu 22 noiembrie, 9 sesiuni
⏰ Orar? De la 17:30 la 19:00.
🟢 Costuri? 810 - preț promoțional!

𝟑. 𝐌𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚

Exersează limba germană prin muzică, dezvoltându-ți competențele lingvistice!

”Musikalisches Sprachtraining” este atelierul susținut de Matthias Roos, cel care a reconstruit fanfara liceului Honterus și care a dus la bun sfârșit o mulțime de alte proiecte muzicale.
 
În cadrul acestui atelier copiii vor cânta în limba germană, punându-se accentul pe o pronunție corectă - pronunție care trebuie antrenată, deoarece accentul, mai ales cel într-o limbă străină, nu apare de la sine.
 

🗓️ Când? În fiecare luni, începând cu 18 octombrie, 9 sesiuni
⏰ Orar? De la 17:00 la 18:30.
🟢 Costuri? 720 RON.


𝟒. 𝐀𝐫𝐦𝐨𝐧𝐢𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐦𝐢𝐬𝐜𝐚𝐫𝐞

Știai că și copiii au nevoie de armonizare și echilibrare interioară? Acest lucru se poate face la atelierul ”Armonie prin mișcare”!
Așa cum sugerează și numele, ”Armonie prin mișcare” ajută la îmbunătățirea flexibilității, a mobilității și a elasticității corpului fizic. În interior, mișcările controlate și ghidate duc la echilibrarea energiilor, la liniștire, la relaxarea întregii ființe și chiar la creșterea capacității ce concentrare!
Copiii vor învăța să se cunoască mai bine pe ei înșiși, dar și cum pot câștiga mai multă încredere în forțele proprii.

Atelierul este facilitat de Hampel Binder Andrea Enikö, vorbitoare de germană și absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie din Târgul Mureș.

🗓️ Când? În fiecare marți, începând cu 19 octombrie, 9 sesiuni
⏰ Orar? De la 17:00 la 18:30.
📍 Unde? Pe str. Constantin Lacea nr. 4, Șchei, Brașov.
🟢 Costuri? 585 RON.


𝟓. 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞

Atelierul de creație în limba germană îi invită pe copiii de peste 10 ani să experimenteze cu elemente din natură  într-un atelier ghidat, care încurajează creativitatea și arta prin conversații și îndrumare în limba germană.


🗓️ Când? În fiecare vineri, începând cu 15 octombrie, 9 sesiuni
⏰ Orar? De la 15:30 la 17:00.
🟢 Costuri: 720 RON.


𝟔. 𝐂𝐨𝐧𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐭𝐢𝐞

Atelierul de Conversație în Limba Germană  are ca scop practicarea și aprofundarea cunoștințelor în limba germană. Acest lucru se va face discutând cu ceilalți participanți pe baza unei teme date - discuție îndrumată și animată de către facilitator.

E nevoie ca limba să fie trăită și experimentată în toate ariile vieții, nu doar la școală. Mai ales într-un grup dinamic, experiență care ajută la creșterea inteligenței emoționale și dezvoltare prin amplificarea abilităților sociale.


🗓️ Când? În fiecare miercuri, începând cu 20 octombrie, 9 sesiuni
⏰ Orar? De la 15:30 la 17:00.
🟢 Costuri? 720 RON


𝟕. 𝐀𝐫𝐡𝐢𝐭𝐞𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚

Îți dorești să faci o plimbare prin meseria de arhitect? Poate să vezi dacă aceasta ți s-ar potrivi?

Atelierul ”Introducere în arhitectură„ este un atelier practic și foarte realist despre ce înseamnă să fii arhitect, despre admiterea la o facultate de profil, dar și despre practicarea efectivă a acestei meserii.

Facilitatorul acestui atelier este Mara Pachide-Taric, arhitect și designer de interior, o persoană creativă, dinamică, dedicată muncii sale, care nu se ferește de nicio provocare.


🗓️ Când? În fiecare luni, începând cu 25 octombrie, 8 sesiuni
⏰ Orar? De la 16:00 la 17:30.
🟢 Costuri? 640 RON


𝟖. 𝐄𝐝𝐮𝐂𝐥𝐮𝐛

EduClub este spațiul de învățare în care copilul tău primește îndrumare în limba germană pentru proiectele lui școlare! 🖤❤️💛
Nu este un club de teme și nici un afterschool clasic.

La EduClub punem accentul pe lucru individual, pe facilitarea temelor de către echipa noastră prin crearea unui spațiu echilibrat, din care copiilor să nu le lipsească nimic. Un spațiu în care se vorbește limba germană într-un mod relaxat și deschis.

Copiii vor putea veni singuri la sediul nostru din Șchei sau vor putea fi preluați de la școală de către noi. Vom lua o masă caldă împreună, apoi fiecare va lucra la proiectele sale școlare fără presiune și fără agitație.

Aceștia vor putea ieși în pauze în grădina noastră spațioasă, cu locuri de joacă, iar la finalul programului EduClub aceștia pot participa mult mai ușor și la atelierele pe care le organizăm la EduEvo, aflându-se deja la locație.

🗓️ Când? De luni până vineri, începând cu 18 octombrie.
⏰ Orar? Două ore, în funcție de finalizarea programului școlar.
🟢 Costuri? 700 RON/luna 500RON/10 zile 70 RON/zi
👩‍💻Pentru copii din clasele IV-VII


📍 Unde? Toate activitatile se desfasoara pe str. Constantin Lacea nr. 4, Șchei, Brașov.
🖤❤️💛  Atelierele EduEvo se desfășoară în limba germană. Participanții trebuie să cunoască deja limba pentru a înțelege toate informațiile valoroase care le sunt oferite. 🖤❤️💛


Abia așteptăm să ne cunoaștem! 🤗
Alege atelierul potrivit pentru copilul tău *
Required
Numele părintelui *
Numărul de telefon (al părintelui) *
Numele copilului *
Vârsta copilului *
Aici găsiți procedura GDPR a Asociației EduEvo https://drive.google.com/file/d/15xO1FIGQkk_ov4eJLM5V6OLOipt5XMbW/view?usp=sharing. După ce vă informați, vă rugăm bifați opțiunile de mai jos *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy