ВТОРИ ГОДИШНИ НАГРАДИ В ТУРИЗМА НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ - анкета за онлайн - гласуване
ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ В ТУРИЗМА НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ бяха излъчени за първи път през 2017 г. с цел подобряване на туристическите продукти в Пловдив чрез отличаване на добрите практики и стимулиране на конкуренцията в туристическия бранш. Номинираща организация е Консултативният съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив.

Представяме Ви номинациите в тазгодишните категории „Най-оригинално събитие в областта на туризма “, "Най-оригинален нов туристически продукт “ и „Най-атрактивно заведение “ в Пловдив за 2017 г."

С попълването на анкетата участвате в томбола за 3 награди - билети за спектакъл, част от програмата на Opera Open 2018 на Държавна опера - Пловдив. Печелившите ще бъдат обявени на официалната церемония по награждаване, която ще се състои на 12 юли в Малката базилика.

Онлайн гласуването ще продължи до 2 юли 2018 г.

Email address *
АНКЕТА
1. Кое от изброените според Вас заслужава да грабне приза за най-оригинално събитие в областта на туризма в Пловдив за 2017 г.?:
2. Кое от изброените според Вас заслужава да бъде най-атрактивното заведение в Пловдив за 2017 г.?:
3. Коя от следните номинации заслужава да бъде отличена като „Най-оригинален нов туристически продукт в Пловдив за 2017 г.“ ?:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms