LÄROMEDELSTRÄFF

I AV-Media Trelleborgs uppdrag ingår omvärldsbevakning och vi har sett ett ämnesövergripande läromedel för åk 1-6 som vi tycker verkar intressant.
Du har nu möjlighet att träffa läromedelsföretaget mani från Staffanstorp som AV-media träffade på BETT-mässan och som nu bjuder in till en träff för nyfikna pedagoger i Trelleborg.

<b>Mani läromedel</b>
har den stora äran att inbjuda till en <i>manisk eftermiddag </i> i Trelleborg!
Men först ett citat ur Lgr11, Skolans värdegrund och uppdrag:

<i>”En viktig uppgift för skolan är att ge överblick och sammanhang. Skolan ska stimulera elevernas kreativitet, nyfikenhet och självförtroende samt vilja till att pröva egna idéer och lösa problem. Eleverna ska få möjlighet att ta initiativ och ansvar samt utveckla sin förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Skolan ska därigenom bidra till att eleverna utvecklar ett förhållningssätt som främjar entreprenörskap.”</i>

Detta är också kärnan i vårt ämnesövergripande material Stadsmani. Vi kommer under kvällen att presentera Stadsmani och ge en inblick i alla de möjligheter som arbetet med Stadsmani ger. Stadsmani riktar sig främst till elever i år 3-6.
Vi kommer också att visa JVM- och VM-mani, ett roligt och annorlunda sätt att träna <b>matte för elever i år 1-6.</b>

Läs mer på: www.manilaromedel.se/AboutMani.aspx

<u><b>Inbjudan och anmälan</u></b>

Antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller.
Förutom möjlighet att fortbilda sig, träffa kollegor, spela mattespel och skapa egna städer bjuder eftermiddagen på fika i form av kaffe och en smörgås.
Träffen är helt <b>kostnadsfri men du måste anmäla dig


<b>Tid: Torsdag den 3 maj 16:00-18:00
Plats: A105.
<u>Sista anmälningsdag är 27/4. </b></u>

Varmt välkomna!

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question