Anmälan RunforPanzi - Ursvik 3:e oktober 2020
Välkommen till en härlig dag i fina Ursvik! Tillsammans går och springer vi för de kvinnor och barn som vårdas och får hjälp tillbaka till livet på Panzisjukhuset i Kongo. Under åren har vi samlat in över 800 000 kr och i år vill vi få in en miljon!
Upplägget är enkelt:
Vi startar klockan 10.00 vid Spårstarten. Möjlighet till ombyte finns, dusch dock begränsat. Alla får medalj och något gott i mål.
Välj 5 eller 15 kilometer. Banan är lätt att navigera- vi följer Ursviks motionsspår i den kuperade fina höstskogen. Väl i mål är du välkommen att grilla och/eller fika med oss och andra deltagare. Mer info om detaljer kommer närmre loppet.

Anmälningsavgiften för 15 kilometer är 300kr kronor
För 5 km är avgiften 200 kr för vuxna och barn över 12 år. För barn under 12 år (som deltar med ansvarande vuxen) 70 kr.
Vi beräknar att 30 kr per deltagare går till omkostnader för loppet och resterande kan föras över till Panzi Foundation. Ni är förstås välkomna att donera ett större belopp för er anmälan. Vill du samarbeta eller sponsra oss är du också varmt välkommen. Ju mer stöd vi får till energi osv desto mer kan vi föra över.
Din anmälningsavgift betalas till Handelsbanken 6153-609212648.
Du kan även anmäla dig på plats och betala via Swish! Då är kostnaden 50 kr extra för både vuxna och bar.
Märk med ditt namn!
Har du frågor- ställ dem via vår Facebooksida eller maila tjejmarathon@gmail.com - vi svarar dig så snart vi kan!
Varmt välkommen till 2020 års GODaste utmaning!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy