Famílies i educació al Raval
Inscripció a la reunió plenària del Grup d'Educació Comunitària del Raval dedicada a la presentació d'iniciatives educatives on les famílies del Raval són les protagonistes.
Cognom/s *
Nom *
Telèfon o correu de contacte *
Assistiràs a la reunió *
En cas d'assistir, necessitaràs fer ús del servei d'acollida infantil?
Clear selection
Per quants infants necessitaràs el servei d'acollida?
De quines edats?
Si tens alguna pregunta o comentari, aquí tens l'espai per fer-lo, gràcies!
PROTECCIÓ DE DADES
De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), l’informem que les dades personals i l’adreça de correu electrònic, proporcionades per vostè o de fonts públiques, seran tractades sota la responsabilitat de la Fundació Tot Raval per a l'enviament de comunicacions sobre les nostres activitats i serveis, i es conservaran mentre hi hagi un interès mutu.

Les dades no seran comunicades a terceres persones, excepte per obligació legal. L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades, i els de limitació i oposició al seu tractament, dirigint-se a la Plaça de les Caramelles, 8 baixos, 08001, Barcelona o enviant un missatge al correu electrònic a info@totraval.org. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control a www.agpd.es.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundació TotRaval. Report Abuse