Winterdubbels 2018-2019
Tornooivorm:
Dubbeltornooi in poulevorm.

Tornooiduur:
Van vrijdag 28 september 2018 tot en met zondag 7 april 2019.

Speeltijdstippen:
Vrijdag van 19u tot 22u.
Zaterdag van 13u tot 22u.
Zondag van 13u tot 22u.

Spelvorm:
De spelers krijgen 5 minuten de tijd om op te warmen, vooraleer de match te starten. Er wordt gespeeld naar 2 gewonnen sets met een match tiebreak in de derde set. Gemiddelde lengte van een match is anderhalf uur (bij uitlopen van een wedstrijd zal de volgende match iets later beginnen).

Inschrijven:
Schrijf via dit formulier in. Zodra we de voorschotten hebben ontvangen (€20 per persoon), krijg je van ons een code doorgestuurd waarmee je je op de site van e-tournament kan aanmelden en je beschikbaarheden kan doorgeven.
Als je voor zondag 4 november betaalt, moet je slechts €5 per wedstrijd betalen. Betaal je later, zal het €6 per wedstrijd kosten.
Als je bv 15 wedstrijden moet spelen betaal je nog €75 - voorschot van €20 is nog €55 te betalen. Na 4 november wordt dit €90 - voorschot van €20 is nog €70 te betalen.

Reeksindeling:
Bij te veel of te weinig inschrijvingen kan een reeks opgesplitst of samengevoegd worden (of in zijn geheel niet doorgaan).
De eerste 17 ploegen die inschrijven in een reeks worden sowieso ingedeeld. Vanaf de 18de ploeg tot en met de 25ste ploeg wordt je op een "wachtlijst" gezet en vanaf 26 ploegen (of meer) gaan we de poules opsplitsen.

Voorwaarden:
Je dient niet noodzakelijk zomerlid te zijn van 't Sas, maar om verzekerd te zijn in geval van blessures, moet je wel aangesloten zijn bij een TennisVlaanderen-aangesloten tennisclub. Voor meer informatie contacteer 't Sas (info@tsas.be of +32 15 31 42 49).
Er wordt binnen op tapijt gespeeld, dus schoenen met gladde zolen zijn verplicht.
De kans bestaat dat, als een wedstrijd uitloopt en het uur daarna het veld niet meer gereserveerd is voor de winterdubbel, je de wedstrijd moet staken tot er een ander veld van de winterdubbel vrij komt en deze daarop dan verder speelt. In dergelijk geval heb je voorrang op een wedstrijd die nog moet aanvangen. Bij meerdere ploegen die moeten wachten, zal de ploeg die het verst gevorderd is, hun wedstrijd eerst mogen afwerken.

AVG/GDPR (https://nl.wikipedia.org/wiki/Algemene_verordening_gegevensbescherming):
Jouw gegevens (naam, email-adres, telefoonnummer en klassement) zullen zichtbaar zijn op de site voor andere spelers van de winterdubbel (dus enkel te bekijken indien je ingelogd bent).

AVG/GDPR: *
Door hieronder akkoord te gaan, geef je toestemming dat andere deelnemers van de winterdubbel jouw contactgegevens kunnen opvragen.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms