Ansökningsformulär - Fadder på Nollningen
Sommaren är här och planeringen inför Nollningen 2021 är igång!
Traditionsenligt kommer vi välkomna de nya fantastiska studenterna till Campus och se till att de får en så bra start som möjligt på sin studietid i Varberg. För att detta ska bli så bra som möjligt behöver vi er - engagerade, härliga och taggade studenter som kan ge våra nya nollor ett fantastiskt minne för livet.

Hur ser en faddergrupp ut?
En grupp kommer bestå av upp till 6 faddrar, varav en huvudfadder med ansvar som kontaktperson till nollningskommittén. Det är möjligt att ansöka som en grupp, kommittén kommer då ha i åtanke att dessa personer vill vara tillsammans och göra sitt bästa för att det ska bli så. Givetvis går det alldeles utmärkt att ansöka individuellt, då tilldelas man en grupp!

Vilket tema ska laget ha?
Som ansökande fadder/faddergrupp har du/ni möjligheten att önska vilket tema laget kommer att ha under årets nollning. Då det övergripande temat är Sagovärld får du/ni alltså valfritt önska tema i form av sagoväsen.

Covid-19
Planeringen av höstens nollning kommer att ske med förhoppning om att genomförande är möjligt. Alla involverande kommer informeras ifall evenemanget på något vis skulle påverkas av det rådande coronaviruset och angivna restriktioner.

Ansökan stänger 11 juli.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn: *
Klass: *
Mejladress: *
Mobiltelefonnummer: *
Kryssa i ett av följande: *
Required
Om ansökan gäller en faddergrupp, lista samtliga som önskar vara i faddergruppen (alla i faddergruppen behöver ansöka enskilt).
Om ansökan gäller en faddergrupp, hur många av er bor i Varberg?
Bor du i Varberg? *
Varför vill du/ni vara fadder? *
Vilket sagoväsen önskar du/ni vara? Minst tre alternativ och dessa ska rangordnas. Exempel på teman: troll, älvor, sjöjungfrur, spöken, enhörningar, mumintroll, bigfoot, hustomtar, grip, kentaur. Har du/ni ett annat sagoväsen ni skulle vilja vara på nollningen kan du/ni skriva det i listan. *
Är du villig att avsätta tid under sommaren för planering av nollningen? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy