Hvordan var din oplevelse af behandlingen
Hej med dig
Undskyld ulejligheden. Men det betyder meget for andre, når de skal vurdere om zoneterapi kan hjælpe dem, at høre hvordan andres oplevelses har været. Jeg er ikke god til i situationen at bede folk om at udfylde en formular når de udtrykker glæde. Så nu prøver jeg i stedet med et lille spørgeskema.

Derfor tænkte jeg om du ville bruge et kort øjeblik på at beskrive din oplevelse? Du bestemmer hvad udtalelsen skal indeholder, og den kan indeholde så vel ros som ris.

Jeg bruger kun din udtalelse på min hjemmeside, hvis du giver samtykke hertil. Jeg tjekker for følsommeoplysninger før dette, og jeg offentligøre gøre kun dit fornavn eller det navn du har valgt herunder. Efterlades feltet blank kan udtalelsen sagtens bruges uden navn,.

Du skal selvfølgelig ikke indtaste private oplysninger i dette, ej heller hvis der svares anonymt - da disse data ikke opbevares krypteret.

Du bestemmer selv om der er tale om en tilbagemelding til mig, eller om jeg må bruge din udtalelse.

Du kan se her, hvordan andres udtalelser gør sig ud på hjemmesiden:

https://zrb.dk/kundeoplevelser/

Kh Marlene
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Navn/fornavn
Feltet efterlades blankt hvis du ønsker at være anonym. Det er det navn der evt. vil blive brugt på hjemmeside hvis din udtalelse må offentligtgøres og jeg vælger at bruge den.
Hvad er din oplevelses af behandlingen? *
Kan du skrive r omkring dit forløb. Hvorfor opsøgte du behandling? Fik du det ud af det, du havde håbet? Hvad var godt. Er der noget du ville have haft anderledes? Du kan skrive få ord eller flere linjer. Det er op til dig.
Må jeg bruge din udtalelse *
Hvis du ønsker at være annonym, så efterlades navnefeltet blankt. Men må jeg bruge din udtalelse fx på min hjemmeside?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy